Головна Новини Дозвілля секс Тренди в інтер'єрі улюбленої квартири
commentss НОВИНИ Всі новини

Тренди в інтер'єрі улюбленої квартири

У трендовом інтер'єрі, як і в одязі, прийнятно поєднання всього з усім. Люди хочуть виражати себе, і максималізм дозволяє їм це повною мірою. Це можна побачити навіть на прикладі сьогоднішніх модних столових сервіровок, які створюються з предметів, виконаних в різній стилістиці.

13 грудня 2020, 04:00
Поділіться публікацією:

Комфорт, простота і хороший смак — ось синоніми будинку, створеного любов'ю. Будинок для двох, де є все необхідне і немає нічого зайвого. Для тих, хто може дозволити собі простоту, як вищий ступінь розкоші. Будинок — стиль господарів — в дрібницях, які тільки на перший погляд, відіграють другорядну роль.

Тренди в інтер'єрі улюбленої квартири

Відтінки перлового, теплого дерева, кава і холоднувато азбестової гами. Їх комбінація чіпляє, але не втомлює погляд. Наші фахівці підкреслили грою тони деталі інтер'єру, залишивши його в рамках спокійної, розслаблюючої палітри.

Велика площа першого поверху сегментована, але служить загальної концепції. Тут приймають гостей, проводять час, зустрічаються, готують їжу і спілкуються. Велика простора вітальня, обідня зона з широкими вікнами, заповнена світлом, кухня, в якій продумані найдрібніші деталі. Вона розділена на кілька функціональних зон, в яких і гість, і власник занурюються в атмосферу затишку. Великий екран, тепле джерело освітлення — аналог вогнища. М'які меблі і великий стіл — все, що потрібно для максимально комфортного прийому гостей.

Обідня зона наповнена світлом. Великий стіл в камерної ніші, що відгороджує обідню зону і додає камерності простору. Високоякісна корпусні меблі задає тон і не потребує додаткового декору. Стислість — сестра таланту, лаконічність — сестра смаку.

Кухня будинку максимально наповнена природним світлом .. Техніка розташована в секундної доступності до лаунж-зони — дуже легко контролювати кулінарні процеси.

Гостьова спальня будинку здатна конкурувати з номерами кращих готелів світу. Нічого зайвого. У кожній дрібниці виражається турбота про гостей і їх зручність. Тут все — скільки потрібно. Простору, місця для відпочинку, місця для зберігання речей.

Нагорі — зона господарів. Спальня власників має більш виражений контраст. Благородні відтінки кавово-молочної палітри оптимізують простір, гармонійно поєднуючи жіночі та чоловічі зони.

Просторий балкон, безпечну огорожу якого дає можливість використовувати його і як дитячий майданчик, і як зону для спортивної активності на свіжому повітрі. Наші дизайнери зробили висоту бар'єра сектора максимально комфортною, яка виконує свої захисні функції, але не обтяжують простір.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що якщо  ви затіяли в квартирі ремонт, тоді вам варто ознайомитися зі списком головним антитренд в інтер'єрі 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини