Головна Новини Дозвілля секс ТОП найнебезпечніших видів сексу, складений медиками
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП найнебезпечніших видів сексу, складений медиками

Також автори журналу підкреслюють, що багато чоловіків бувають настільки збентежені тим, що трапилося, не звертаються до лікаря

3 вересня 2021, 00:09 comments3076
Поділіться публікацією:

Секс не тільки приємне, але і дуже небезпечне заняття. І не тільки в тих випадках, коли тобі доводиться стрибати з балкона від чоловіка-важкоатлета твоєї обраниці, який вчасно повернувся з відрядження. Якось на дозвіллі Американський центр контролю та профілактики захворювань підрахував, скільки людей померли і отримали травми під час сексу. Правда, у звіті вони завуальовують це, перетворивши в "перенапруження від повторюваних дій" і "негативний вплив вібрацій", пише Maxim.

ТОП найнебезпечніших видів сексу, складений медиками

Сексуальні фантазії (фото з відкритих джерел)

Оральний секс був названий Американським центром контролю і профілактики захворювань одним з найменш небезпечних видів сексу, що не може не радувати. За статистикою, кількість травм, отриманих під час минета або куннилингуса, мізерно мало. Жіноча піхва дуже еластично, не те що пеніси. Тому е "жінка зверху" травмнебезпечно в першу чергу для чоловіка. Перелом пеніса — рідко зустрічається пошкодження, але саме на позу вершниці, за дослідженнями "Міжнародного журналу імпотенції", припадає 10% випадків перелому пеніса.

Також автори журналу підкреслюють, що багато чоловіків бувають настільки збентежені тим, що трапилося, не звертаються до лікаря, тому офіційна статистика занижена в кілька разів. Самозадоволення не тягне до сліпоти і появи волосся на долонях, а ось до перелому пеніса або розриву піхви цілком може. При цьому вчені наводять факти, що в східних країнах кількість травм статевих органів, отриманих в результаті мастурбації, на порядок вище, і вони значно винахідливішими. Один з пацієнтів зізнався, що думав, що так в пенісі є кістка, то їм можна навчитися хрустіти, як і пальцями.

Те ж дослідження в "Міжнародному журналі імпотенції", про який ми писали вище, свідчить, що звичайна місіонерська поза є причиною перелому пеніса в 26% випадків. Це вже несподіванка дня!

І найнебезпечніша поза з точки зору ймовірності перелому пеніса — колінно-ліктьова поза. 41% випадків. Але тут необхідне застереження. Дослідження 2014 року, опубліковане в журналі Advances in Urology, каже, що найнебезпечніша поза — все ж поза вершниці, адже в розпал пристрасті партнерка може не помітити, що щось пішло не так. Тому наступного разу ми рекомендуємо бути трохи обережніше під час заняття сексом. Все для того, щоб не завершити пристрасне побачення в травмпункті.

Нагадаємо, якщо ваш секс був дуже пристрасним і збудливим, то деякі дії, вчинені відразу після нього, можуть швидко розвіяти попередні враження. Експерти розповіли, чого краще не робити після занять любов'ю, якщо не хочете зіпсувати відносини з партнером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини