Головна Новини Дозвілля секс Що не можна робити після сексу, щоб не зіпсувати стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Що не можна робити після сексу, щоб не зіпсувати стосунки

Психологи розповіли, що не можна робити після занять сексом, якщо не хочете зіпсувати стосунки

31 серпня 2021, 17:45 comments2030
Поділіться публікацією:

Якщо ваш секс був дуже пристрасним і збудливим, то деякі дії, вчинені відразу після нього, можуть швидко розвіяти попередні враження. Експерти розповіли, чого краще не робити після занять любов'ю, якщо не хочете зіпсувати стосунки з партнером.

Що не можна робити після сексу, щоб не зіпсувати стосунки

Що не варто робити після сексу (фото з відкритих джерел)

Відразу ж одягатися

Якщо після сексу ви хаотично починаєте натягувати на себе одяг, то це виглядає, по-перше, дивно, а по-друге, показує, що ви соромитеся свого тіла і намагаєтеся швидше приховати недоліки своєї фігури. Це здивує партнера, оскільки, якщо він займався з вами любов'ю, значить його все влаштовує.

Відразу ж заснути

Що чоловіки, що дівчата відразу після сексу можуть відвернутися і заснути. І це нормальна реакція організму на розрядку, однак у партнера такі дії можуть викликати образу і поселити в голові думку, що, крім сексу, вам нічого не цікаво.

Засісти за смартфон

Погодьтеся, це виглядає досить дивно і незрозуміло, коли відразу після сексу друга половинка бере в руки телефон і починає дивитися стрічку в Instagram. Може скластися враження, що секс їй не сподобався і під час нього вона постійно думала про те, що ж новенького відбувається в соціальній мережі.

Влаштувати допит з пристрастю

Деякі дівчата відразу після інтиму починають питати партнера, все йому сподобалося, чи добре вона виглядала і т.д. Така поведінка може викликати здивування у чоловіків і показати, що жінка не дуже впевнена в собі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кожна жінка повинна отримувати задоволення від сексу і досліджувати своє тіло. Однак старі міфи, які "в'їлися" у мозок деяких жінок, заважають це робити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини