Головна Новини Дозвілля секс Опитування показало, що "правило 3 побачень" більше не працює
commentss НОВИНИ Всі новини

Опитування показало, що "правило 3 побачень" більше не працює

Пара готова відразу зважитися на близькість, якщо між ними є хімія

27 серпня 2020, 14:07 comments1159
Поділіться публікацією:

Всі ми хоч раз чули про "правило 3 побачень", яке стверджує, що не можна займатися інтимом з партнером раніше запропонованого часу. Великий британський сайт знайомств для жінок IllicitEncounters провів опитування, і схоже, що це правило втрачає свою актуальність. Про це пише видання lemonade.

Опитування показало, що "правило 3 побачень" більше не працює

Опитування показало, що "правило 3 побачень" більше не працює. Фото: unsplash

В даному опитуванні взяли участь 2000 жінок.  54 відсотки самотніх представниць прекрасної статі готові до інтимної близькості на першій зустрічі. І лише 24 відсотки переконані, що потрібно почекати хоча б 3 побачення.

За останні 10 років число зустрічей, після яких відбувається перший раз, зменшилася з 3 до 2,5. Це означає, що зараз молоді люди готові до цього на першому або другому побаченні.

Однак 63 відсотки опитаних учасниць також проголосували за те, друга зустріч — найоптимальніший час для близькості. І тільки решта 9 відсотків дотримуються популярного "правила 3 побачень".

Більшість респондентів пояснили це тим, що близькість на перших побаченнях дозволяє стати більш розкутим і зменшити почуття сорому. Тим більше в еру інтернет знайомств побачення стали більш легкими, а інтим ще доступнішим.

82 відсотки жінок впевнені, що "правило 3 побачень" більше не працює, і зараз встановлювати подібного роду правила буде зовсім неактуально.

Джессіка Леоні, експерт з відносин, пояснила, що в наш час формат знайомств має зовсім іншу форму. Вона каже, що пара готова відразу зважитися на близькість, якщо між нею є хімія.


Також видання "Коментарі" розповість про п'ять дивних звичок чоловіків у ліжку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини