Головна Новини Дозвілля секс Сім правил сексу взимку, які зроблять інтим незабутнім
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім правил сексу взимку, які зроблять інтим незабутнім

Взимку та восени саме в цей час доби у людей підвищується рівень тестостерону

2 грудня 2021, 00:34
Поділіться публікацією:

Як щодо сексу в холодну пору року? Розпалити вогонь пристрасті можна тоді, коли за вікном сніг. Ось 7 порад, які допоможуть покращити сексуальну близькість узимку.

Сім правил сексу взимку, які зроблять інтим незабутнім

Сексуальні фантазії (фото з відкритих джерел)

Свічки

Тьмяне світло, що розсіюється, має заспокійливий ефект. Свічки асоціюються із романтикою. При такому освітленні ви зможете дивитися в очі партнеру та не соромитися.

Теплі шкарпетки

Вчені з'ясували, що шкарпетки важливі не лише для збереження тепла, а й для досягнення оргазму! Шкарпетки асоціюються з комфортом, а ця емоція позбавляє тривожності. Показники досягнення жінками оргазму збільшилися на 30% після того, як вони стали одягати під час сексу шкарпетки!

Товста ковдра

Сховайтесь під простору товсту ковдру – це швидко забезпечить тепло вашим тілам. А ще багато цікавого можна робити під ковдрою, у темряві та вдвох!

Денний секс

Взимку та восени саме в цей час доби у людей підвищується рівень тестостерону, що сприяє піднесенню лібідо та загостренню всіх відчуттів.

Нагадаємо, насилля над дітьми є загальносвітовою проблемою, і Україна не виняток. У 2021 році цей День присвячений темі "Зробити коло довіри справді безпечним для дітей" Насильство над дітьми є загальносвітовою проблемою, і Україна не є винятком. Сексуальна експлуатація та сексуальне насильство вважаються одними з найжорсткіших форм насильства щодо дітей. З 2018 року в Україні реалізується проєкт із запобігання насильству над дітьми в рамках Плану дій Ради Європи (2018-2022).

Діяльність закріплена у Стратегії Ради Європи з прав дитини (2016-2021), у тому числі у трьох пріоритетних напрямках: життя, вільне від насильства, правосуддя дружнє до дітей та права дітей у цифровому середовищі. Крім того, проєкт є частиною програми Ради Європи "Будуємо Європу для дітей та разом з ними".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини