Головна Новини Дозвілля секс 7 правил ідеального сексу, які треба знати кожному
commentss НОВИНИ Всі новини

7 правил ідеального сексу, які треба знати кожному

Аби секс приніс неймовірне задоволення до нього потрібно підготуватися

23 січня 2021, 20:50 comments1471
Поділіться публікацією:

Секс – це не лише надзвичайно приємне та корисне заняття, а й дуже відповідальне. Тому, щоб отримати максимальне задоволення та подарувати незабутній оргазм своїй другій половинці, варто запам'ятати кілька правил.

7 правил ідеального сексу, які треба знати кожному

Правила ідеального сексу. Фото: pixabay.com

1. Готуйся заздалегідь

Створіть для своєї другої половинки максимально сексуальну атмосферу. Почніть готувати свою "жертву" ще з ранку. Після тривалого очікування насолода відчуватиметься ще яскравіше. Можете впродовж дня надсилати інтригуючі повідомлення або ж проговоритися про відвертощі в телефонній розмові.

2. Якісна прелюдія

Щоб секс не перетворився на нудний обов'язок, приділіть більшу увагу прелюдії. Збільште час поцілунків та пестощів. Це тільки розпалить пристрасть та бажання.

3. Пошук чутливих зон

Досліджуйте свого партнера. Те, що збуджує вас, не факт, що сподобається партнеру. Тому імпровізуйте, питайте, чи йому подобається та прислухайтеся до мови тіла коханої людини.

4. Використовуйте змазку

Сухість піхви в деякі періоди жіночого циклу — це нормально. Проте недостатня кількість природної змазки викликає печіння, вагінальний свербіж, дискомфорт під час сексу. Навряд чи це подарує приємні почуття. Тому краще придбайте спеціальний гель-змазку та використовуйте його в разі потреби.

5. Експериментуйте

Не бійтеся проговорювати та втілювати свої сексуальні фантазії в реальність. В цій сфері стільки всього цікавого, то чому б не поекспериментувати з коханою людиною.

6. Вибирайте правильний час

Важливо підібрати ідеальний час для сексу. Попри те, що більшість людей вважає, що такою порою є ніч, фахівці думають інакше. За словами експертів зранку у жіночому організмі концентрація гормонів найвища, а отже, і відчуття будуть найгострішими. Окрім того, чоловіки зранку мають найвищу ерекцію. Тому спробуйте займатися любов'ю і при денному світлі.

7. Тривалість "Сеансу"

На думку вчених, "золота середина" тривалості статевого акту — 10 хвилин. Проте кожна людина індивідуальна — тому обговоріть питання часу зі своїм партнером.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати про головні секс-тренди 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини