Головна Новини Дозвілля секс Головні секс-тренди 2021 року - британський сексолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні секс-тренди 2021 року - британський сексолог

Пандемія та карантин неабияк вплинули на формування нових трендів у сексуальній сфері

19 січня 2021, 00:15 comments1393
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу внесла корективи у всі сфери нашого життя, сексуальна — не виняток. За цей період бачення та ставлення до сексу дещо змінилося. Тож, якими будуть секс-тренди цього року? Відповіла на це питання британський сексолог Трейсі Кокс, передає в своєму Інстаграмі ресурс LOVESPACE.

Головні секс-тренди 2021 року - британський сексолог

Секс-тренди у цьому році - Трейсі Кокс. Фото: android.w-dog.info

1. Тренд на БДСМ

За спостереженнями експерта кількість пошукових запитів про БДСМ зросла на 70%. Також нещодавно було проведено опитування від компанії KinkD, результати якого показали, що попит на комп'ютерні ігри зі сценами БДСМ значно підвищився.

2. Відкритість до стосунків на відстані

Відеопобачення стали нормальною практикою. За даними канадського порталу знайомств POF, значна частина їх користувачів почала у графі "місцеперебування" вказувати "де завгодно". Це свідчить про те, що зараз людям не так важливо, на якій відстані буде їхня друга половинка.

3. Тренд на секс-цяцьки

За час пандемії попит на секс-іграшки значно зріс. Це не дивно, адже потрібно ж знаходити собі заняття вдома. Ця тенденція у 2021 буде тільки зростати.

4. Зв’язок з колишніми

Несподіваний тренд, проте Трейсі Кокс заявляє, що кожен 5-й контактував з колишніми у період карантину. Сексолог не пов'язує це з самотністю під час карантину. Вона вважає, що люди просто змінили мислення та в них виникла потреба впевнитися в тому, що в екс-партнера все добре та перевірити, чи люблять вони досі колишніх.

5. Секс-свідомість

За час карантину люди почали досліджувати своє тіло та розуміти, що секс це щось більше, ніж просто оргазм.

6. Якісний секс у будь-якому віці

Одне з американських досліджень показало, що майже кожна четверта жінка після 50 років прагне мати хороший секс. Люди середнього віку стануть більш сексуально розкутими.

7. Ми будемо більше розбірливими

За час карантину люди стали більше цінувати своє здоров'я та себе як особистість. Останні дослідження, які проводилися сексологом Джастіном ЛеМілером вказують на те, що люди детальніше та довше обирають свого потенційного партнера, спочатку знайомлячись та дізнаючись інформацію про нього.

Також сайт "Коментарі" розповідає, які проблеми може викликати сон на животі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини