Головна Новини Дозвілля секс 7 незвичайних місць у твоїй квартирі, де можна зайнятися крутим сексом
commentss НОВИНИ Всі новини

7 незвичайних місць у твоїй квартирі, де можна зайнятися крутим сексом

Якщо у твоєму будинку немає спеціальної "червоної ігрової кімнати", як у героя "50 відтінків сірого", то що ще лишається? В спальні? Банально!

18 січня 2022, 01:25 comments2694
Поділіться публікацією:

Навіть думки про секс можуть викликати ледаче позіхання, якщо звести процес до звички і займатися ним у тому ж місці. Ще гірше, якщо додати до цього одну й ту саму позицію. Але, на щастя, навіть у маленькій квартирі є десь розгулятися.

7 незвичайних місць у твоїй квартирі, де можна зайнятися крутим сексом

Відносини (фото з відкритих джерел)

Якщо у твоєму будинку немає спеціальної "червоної ігрової кімнати", як у героя "50 відтінків сірого", то що ще лишається? В спальні? Банально! На дивані у вітальні? Ледве краще, але не надихає… У душі? Вже тепліше! Maxim назвав кілька крутих місць для сексу. Вам сподобається!

Цей шматок пластику, який здавався тобі марним, – чудовий плацдарм для блискавичної сексуальної атаки! Залежно від ширини ти можеш посадити партнерку на нього сідницями і запропонувати їй обхопити тебе ногами, або (якщо дозволяє розтяжка) закинути їх на плечі.

Другий варіант: нехай партнерка обійдеться на підвіконня долонями і вигне спину. Кут проникнення буде дещо незвичайним, але це лише надасть яскравості відчуттям. Як і той факт, що за вами можуть спостерігати сусіди чи перехожі з вулиці. Тому для мінімізації шумових ефектів кватирку все ж таки слід попередньо закрити!

Підготовка: мінімальна. Досить заздалегідь прибрати з підвіконня книги, що стоїть на ньому, а також стерти пил.

Попроси партнерку дістати банку з варенням з лижної мазі, яке вже три роки чекає свого часу в коморі. І коли вона, нічого не підозрюючи, виявиться всередині, раптово вимкни світло, обійми її ззаду і запропонуй зайнятися чимось цікавішим. Найбезпечніша і доступна навіть в умовах малогабаритного комора поза: партнерка упирається руками в стіну і вигинає спину. Ефект несподіванки та відсутність світла часто надають оргазму яскравості!

Підготовка: мінімальна. Попередньо переконайся, що у процесі вам на голову не впадуть старі лижі чи рибальські снасті, заховані ще два покоління тому. Навіть якщо в тебе вдома немає комори, дверний отвір точно є. І він теж знадобиться! Нехай твоя дівчина притиснеться спиною до одвірка і закине ногу тобі за плечі. А щоб вона не втомилася надто швидко (стояти на одній нозі ще задоволення), підтримуй її під стегно. Це забезпечить тиск на лобок та глибоке проникнення. Але в будь-якому випадку ця поза передбачає швидкий секс!

Заняття сексом на шкурі біля каміна чомусь входить у сексуальні фантазії практично будь-якої дівчини. Можна втілити її в життя! У ролі шкіри може виступити пухнастий килим, на якому ви зручно розташуєтеся. Сядьте один до одного і нехай партнерка закине ноги тобі на плечі. Це змусить її м'язи напружитися, отже, прискорить наближення оргазму! Якщо в тебе в квартирі раптом завалявся шар для спортивних занять, то використовувати його можна не тільки для користі, але і для задоволення. Сядь на кулю, упираючись ногами в підлогу, а партнерка нехай сідає зверху до тебе спиною, спираючись на твій торс. Починай підстрибувати, поступово збільшуючи амплітуду.

Підгадай, коли пральна машина приступить до режиму "Віджимання", сідай на неї, зверху сідай партнерку і дозволь центрифузі працювати заради вашого задоволення! Хоча самому рухатися, зрозуміло, також доведеться. Можна вчинити і навпаки: сади дівчину на пральну машину, що працює, широко розведи їй коліна, а сам влаштуйся між них.

Якщо ти живеш у власному будинку, двоповерховій квартирі чи будь-якому іншому різнорівневому житлі, використовуй його плюси по максимуму. Наприклад, сходи. Немає нічого простішого: присядь на сходинку, а партнерка нехай сяде зверху спиною до тебе. Для зручності можна триматися за перила.

Згадаймо, як було би круто, якби психологи та сексологи залишили невивченою хоча б одну область людської сексуальності, прикриту завісою таємниць і загадок. Але немає. Психологам і сексологам тільки дай волю, так вони препарують навіть найінтимніші глибини несвідомого. Ось і цього разу так вийшло: жертвами дослідження стали сексуальні фантазії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини