Головна Новини Дозвілля секс Цікаві та шокуючі факти про найпопулярніші сексуальні фантазії
commentss НОВИНИ Всі новини

Цікаві та шокуючі факти про найпопулярніші сексуальні фантазії

Жертвами дослідження стали сексуальні фантазії

5 січня 2022, 01:39
Поділіться публікацією:

Як би круто було, якби психологи та сексологи залишили хоча б одну область людської сексуальності недослідженої, вкритої флером таємниці та завісою загадки. Але немає. Психологам і сексологам лише дай волю, так вони препарують навіть найінтимніші глибини несвідомого. Ось і на цей раз так вийшло: жертвами дослідження стали сексуальні фантазії, пише Maxim.

Цікаві та шокуючі факти про найпопулярніші сексуальні фантазії

Відносини (фото з відкритих джерел)


1. Найчастіше у фантазіях фігурує нинішній партнер чи партнерка

Якщо людина самотня – її колишній партнер чи партнерка. Що, звісно, дивно. Хіба ж весь сенс фантазій не в тому, щоб відійти від реальності?


2. Найпопулярніша сексуальна фантазія – секс утрьох

Фантазія найпопулярніша, але при найближчому розгляді з'ясувалося, що всі мають на увазі під "сексом утрьох" різне.

Розбіжності в деталях: хтось із респондентів вважає за краще такої фантазії бути в центрі уваги, хтось скромно виступає на рівних, хтось представляє свого партнера на місці одного з учасників, хтось, навпаки, фантазує про незнайомців і незнайомців.


3. Найгірша фантазія, втілена в життя – теж секс утрьох

А ось це цікаво: за даними професора Леміллера, саме секс утрьох виявляється в результаті найбільш досвідом, що розчаровує, коли з розряду фантазій переходить в розряд реальності.

Фахівець вважає, що справа у непродуманості сценарію сексу утрьох. Ніхто не знає до ладу, що робити і кому скільки часу приділяти. В результаті всі розходяться небагато, або навіть дуже розчаровані.


4. Більшість людей змінюють собі зовнішність чи характер у сексуальних фантазіях

Мало хто уявляє себе таким, яким є в житті. При цьому зміни залежать від статі. Так, чоловіки вважають за краще у фантазіях представляти себе з іншими геніталіями (підозрюємо, що з великими), а жінки змінюють собі фігуру.


5. Насправді чоловічі та жіночі фантазії не сильно відрізняються

Ми звикли до стереотипів. Один із них: чоловіки цинічні, жінки романтичні. Але доктор Леміллер поспішає нас переконати: "Загалом, багато чоловіків програють у фантазіях ті ж сценарії, що і жінки, і навпаки. Це означає, що жіночі фантазії набагато сміливіші та різноманітніші, а чоловічі більш емоційно насичені, ніж ми звикли думати".


6. Мало хто втілює свої сексуальні фантазії у життя

Три чверті опитаних заявили лікареві Леміллеру, що постійно думають про те, як реалізувати свої сексуальні фантазії. При цьому тільки кожен четвертий опитаний робив для цього якісь зусилля.


7. Більшість із тих, хто дав шанс своїм фантазіям у реальному світі, залишилися задоволеними.

Звичайно, і тих, що розчарувалися чимало: наприклад, згаданий вище секс утрьох. Але доктор Леміллер зазначив, що "більшість опитаних заявили, що здійснення сексуальних фантазій у житті виявилося або позитивним досвідом, або сприятливішим досвідом, ніж вони очікували, і що цей досвід покращив їхні стосунки".

Не бійтеся втілювати в життя свої таємні сексуальні фантазії. Головне, щоб вам і вашій партнерці було приємно та добре.


Нагадаємо, російські психологи відзначали, що багато людей в новому році, як правило, хочуть змін не тільки в повсякденному житті, але і сексуально. А для цього потрібно розвиватися і набути нових звичок, які урізноманітнять інтим і внесуть у нього яскраві нотки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Правдоруб

5 січня 2022, 04:07

На этом сайте статьи пишет дебилка или дебил!!! в общем больше половины контента шлак!!! так ещё и коменнтарии удаляют, нах вас


Новини