Головна Новини Дозвілля секс Коли найкращий час для сексу: дослідники назвали точні години
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли найкращий час для сексу: дослідники назвали точні години

Дослідники назвали найкращий час для сексу. В цей час доби можна отримати найбільше задоволення від занять коханням.

7 квітня 2024, 07:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Дослідники замислились, коли найкращий час для сексу, та вирішили це перевірити на основі впливу гормонів на нашу сексуальну активність. Експерти отримали важливі висновки та назвали час, який найкраще підходить для любовних ігор.

Коли найкращий час для сексу: дослідники назвали точні години

Названо найкращий час для сексу. Фото з відкритих джерел

Гормональний експерт Аліса Вітті після тривалих спостережень прийшла до висновку, що найкращий час для сексу після обіду, близько 15:00. 

За її дослідженнями у цей момент рівні окремих чоловічих і жіночих гормонів найбільш гармонійні один з одним. Наприклад, у жінок виробляється велика кількість кортизолу, гормону, який відповідає за підвищення енергії та жвавості. Тоді як у чоловіків стає вищим рівень естрогену, що робить їх більш емоційно відкритими.

На жаль, перебування на роботі в цей час доби, ймовірно, стане проблемою для багатьох пар. Тож експерти вказали на ще два "вікна" для занять коханням. 

Як показали дослідження, вранці організм людини має сплеск статевих гормонів і викид адреналіну. Тож між 7 та 10 годинами у чоловіків рівень тестостерону в організмі підвищується, що робить їх більш охочим до сексу. А за словами секс-терапевтки Сьюзі Гейман жінки "як правило, більш чуйні" під час пробудження.

Якщо у вас немає часу вранці, вибирайте вечір. Ще одне "вікно" для хорошого сексу відкривається між 20 і 23 годиною. Заняття сексом викликає хімічні реакції в мозку, які відповідають за відчуття ейфорії. Вивільнення ендорфінів і окситоцину після оргазму змушує почуватися розслабленими та щасливими, що допоможе швидко заснути.

Варто додати, що дослідники брали до уваги лише гетеросексуальні пари.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про найсексуальнішого чоловіка 2023 року

Також "Коментарі" писали популярні в Україні міфи про секс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини