Головна Новини Дозвілля секс Сексологиня зруйнувала 5 міфів про секс, у які вірять українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Сексологиня зруйнувала 5 міфів про секс, у які вірять українці

5 найпопулярніших міфів про секс, які розвінчувала сексологиня

30 жовтня 2023, 18:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Психологиня та сексологиня Вікторія Старовойтова розповіла про п’ять поширених міфів про секс серед українців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на проєкт "Це між нами".

Сексологиня зруйнувала 5 міфів про секс, у які вірять українці

5 міфів про секс у які вірять українці. Фото: youtube-канал "Це між нами"

Міф про секс №1. Вагінальний оргазм у жінок

Сексологиня стверджує, що усі оргазми, незалежно від того, яку частину клітора ви стимулювали – будуть "кліторальним оргазмом". Однак термін "кліторальний оргазм" використовувати не зовсім коректно. Оргазм утворюється у мозку, а клітор, як орган тільки його відтворює. Як приклад, ми не говоримо про "пенісовий оргазм" у чоловіків, тому не слід говорити про "кліторальний оргазм" чи будь-який інший у жінок.

Міф про секс №2. Будь-який секс повинен закінчитись оргазмом

Сексологиня розповідає, що секс не обов’язково має закінчуватись оргазмом. Він може не трапитись через наші певні індивідуальні процеси або через процеси з партнером. Експертка вказує, що секс може бути крутим незалежно від того був у вас оргазм, чи ні. 

Міф про секс №3. Якщо ерекція зникла — мене не хочуть

Ерекція – це фізіологічний процес надходження крові до геніталій чоловіка. Ерекція може припинитись не залежно від того, чи любить вас чоловік, або чи збуджуєте ви партнера. Сексологиня пояснює, що у цьому процесі важливою є емоційна складова. Також на ерекцію впливають стрес та алкоголь.

Міф про секс №4. Секс має бути як у порно

У порно ми бачимо гру акторів, які імітують статевий акт. За словами сексологині порно знімається частинами, між якими актори роблять паузи під час яких п’ють воду та припудрюють свої геніталії, тому вони у порно такі красиві та рожеві. Експертка пояснює, що багато поз не підходять для зйомки порно, адже вони затуляють геніталії, тому доводиться використовувати відкриті пози, прогини та вигини, а також награно показати емоції, що спаплюжує нашу сексуальну культуру. Вікторія Старовойтова вказує, якщо ви вчитеся на порнографії – вас чекає дуже багато розчарувань.

Міф про секс №5. Якщо жінка не хоче сексу — вона фригідна

Сексологиня розбиває черговий міф про секс та вказує, що фригідності не існує. Фригідність – це радянський некоректний термін. Коли радянська "каратєльна медицина" закінчилась, усі терміни були видалені та перейменовані. Станом на 2023 рік поняття фригідність не існує. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що порноакторка Міа Халіфа втратила контракт через свої вислови про війну.

Також "Коментарі" писали про пару, яка зайнялась сексом у літаку. Пасажири салону зняли інцидент на відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини