Головна Новини Дозвілля секс Фрази, які категорично не можна говорити голому чоловіку
commentss НОВИНИ Всі новини

Фрази, які категорично не можна говорити голому чоловіку

Є слова, які заборонено говорити, коли коханий без одягу

19 жовтня 2020, 21:09 comments1090
Поділіться публікацією:

Як з'ясувалося, існує кілька фраз, які зовсім небажано говорити своєму чоловікові, коли той без одягу. І якщо ви не хочете зіпсувати відносини з коханим, то не використовуйте вирази, які можуть його засмутити в самий небажаний момент. Про це пише видання lux.

Фрази, які категорично не можна говорити голому чоловіку

Фрази, які категорично не можна говорити голому чоловіку. Фото: lux.fm

Фраза "А я ось я бачила у інших" просто вбиває в будь-якому нормальному чоловікові всяке бажання. Тому щоб не зіпсувати романтичний вечір, не кажіть цього вголос, інакше у нього в голові виникне купа незрозумілих питань.

Говорити "Зараз, тільки смс напишу" теж категорично не можна голому чоловіку. Адже він стоїть перед вами весь такий беззахисний, і це точно не та фраза, яку він хоче почути від вас в такий момент.

Слова "У мене розболілася голова" означають для чоловіка тільки те, що його жорстко ігнорують. Тому якщо ви не налаштовані на інтимну близькість, то краще сказати своєму партнерові про це прямо.

Фраза "Я йду спати" може поранити самолюбство вашої половинки. Адже він готувався, прийшов раніше з роботи, і почути у відповідь такі слова буде вкрай неприємно.

Почути від коханої "Сьогодні по-швидкому?" навряд чи бажає хоч один чоловік. Він налаштувався вже на довгий і приємний вечір, а ви такою фразою можете тільки зіпсувати настрій і собі, і йому.

Слова "Такий милий" начебто звучать зовсім безневинно, але тим не менш, якщо у чоловіка є комплекси з приводу своєї зовнішності, то це точно не додасть йому впевненості в собі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про речі, які знижують сексуальне бажання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини