Головна Новини Дозвілля секс Які сексуальні звички варто опанувати у новому році
commentss НОВИНИ Всі новини

Які сексуальні звички варто опанувати у новому році

Якщо хочете змінити своє сексуальне життя на краще, тоді варто придбати нові звички

4 січня 2022, 23:20
Поділіться публікацією:

Психологи зазначили, що багато людей у новому році, як правило, хочуть змін не лише у звичайному житті, а й сексуальному. А для цього потрібно розвиватися і набути нових звичок, які урізноманітнять інтим і внесуть у нього яскраві нотки.

Які сексуальні звички варто опанувати у новому році

Сексуальні звички (фото з відкритих джерел)

Зміна декорацій

Виходьте за межі спальні й займіться любов'ю, наприклад, на кухні або у ванній кімнаті (якщо ви ще не практикували) або віддайтеся пристрасті в іншому місці. Не забувайте також купувати нову постільну білизну, яка б пробуджувала бажання. Найкраще вибирайте насичені відтінки (бордо, смарагд).

Носіть речі партнера

Психологи рекомендують жінкам носити речі свого коханого, найчастіше це сорочки. Річ у тому, що на підсвідомому рівні чоловік ще більше переконується в тому, що жінка належить тільки йому і починає збуджуватись.

Вибирайте гарний одяг

Жінкам не варто забувати про свою грацію, чуттєвість і стиль. Перебуваючи вдома, постарайтеся не носити розтягнуті кофти або футболки, вибирайте одяг, який підкреслюватиме ваші переваги. Дивлячись на вас, партнер має захоплюватися. Та й збираючись кудись у гості, не проґавте можливість продемонструвати свій гарний гардероб, щоб погляд чоловіка постійно був зосереджений саме на вас.

Більше води

Для яскравого сексуального життя людині потрібно пити багато води, інакше можлива швидка стомлюваність та зниження лібідо. Річ у тому, що всі слизові оболонки нашого організму потребують постійного підживлення зсередини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які вечірні навички не дозволяють вам заснути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини