Головна Новини Дозвілля секс Чому жінкам не можна імітувати оргазм
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому жінкам не можна імітувати оргазм

Імітація оргазму - одна з найбільш поширених проблем

27 лютого 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

Багато жінок під час сексу імітують оргазм. Це є однією з найпоширеніших проблем в інтимній сфері. Але експерти впевнені, що так робити не варто, тому що це шкодить фізичному і психічному здоров'ю.

Чому жінкам не можна імітувати оргазм

імітація оргазму / фото: Getty Images

Думка психологів

Експерти в області психології вважають, що люблячий чоловік без особливих зусиль зможе зрозуміти, коли жінка імітує, а коли дійсно відчуває оргазм. Але, якщо жінка постійно буде прикидатися, то на підсвідомому рівні чоловік буде ображатися на те, що його обманюють. Звідси можуть виникнути й інші складності у стосунках.

Думка сексологів

Сексологи стверджують, що чим частіше чоловік під час сексу буде імітувати оргазм, тим рідше і рідше вона буде до нього приходити. Від звички імітувати оргазм до фригідності — два коротких кроки. Над цим варто задуматися!

Думка лікарів

Медики пояснюють, що під час занять любов'ю, коли жінка збуджена, в її організмі відбувається викид гормону екстрогена. Він підсилює приплив крові до статевих органів і молочних залоз. Якщо під час сексу жінка досягла кульмінації, то через 10-12 хвилин її організм приходить в норму, якщо ж цього не сталося, тоді організму для нормалізації гормонального фону потрібно близько однієї години.

Нагадаємо, вчені зі Сполучених Штатів назвали жіночий оргазм еволюційним пережитком. Що вони мали на увазі можете прочитати в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що жінки в порівнянні з чоловіками значно рідше відчувають оргазм. Але експерти назвали кілька способів, які можуть допомогти жінкам з цією проблемою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини