Головна Новини Дозвілля секс 5 простих кроків, як досягти оргазму
commentss НОВИНИ Всі новини

5 простих кроків, як досягти оргазму

Ні для кого не новина, що для жінок досягнення оргазму - не завжди легке завдання. Тут ви знайдете корисний покроковий план, як легко розслабитися під час сексу, щоб отримати більше задоволення, ніж будь-коли.

20 жовтня 2020, 12:37 comments1416
Поділіться публікацією:


5 простих кроків, як досягти оргазму

Фото: health.24tv.ua

Дослідження показують, що жінки в порівнянні з чоловіками значно рідше відчувають оргазм під час вагінального статевого акту, а багато жінок повідомляють, що відчувають оргазм тільки при мастурбації. Річ у тому, що стрес і думки під час сексу про те, як досягти оргазму, тільки погіршують ситуацію.

Налаштуйтеся на романтичну хвилю

Бувають дні, коли нам легко миттєво зануритися в сексуальний настрій, відкинувши в сторону весь стрес повсякденного життя. Але найчастіше це не так. Щоб плавно налаштуватися на секс, постарайтеся змінити атмосферу навколо себе. Навіть такі прості речі, як свічки або романтична музика, допомагають відволіктися від повсякденної суєти і зайнятися більш приємними справами.

Фокусуйте свою увагу

Секс — не час використовувати вашу вроджену здатність відмінно справлятися з кількома завданнями одночасно. Не дозволяйте собі відволікатися, адже сторонні думки завжди заважають досягненню кульмінації. Натомість зосередьтеся на відчуттях — дотику губ і диханні вашого партнера.

Шуміть  із задоволенням

Ваше тіло здатне відчути більше задоволення, якщо ви не будете стримувати своє збудження дихання й стогони.

Візьміть все у свої руки

Більшості жінок для досягнення оргазму потрібна стимуляція клітора — і це незаперечний факт. Не потрібно соромитися брати справу в свої руки в буквальному сенсі, будь то пальці або невеликий вібратор — адже наше задоволення залежить від нас самих!

Пам'ятайте, вся справа в задоволенні

Зосередьтеся на задоволенні, а не на кінцевій меті. Безумовно, оргазм — це добре, але спробуйте зосередитися на самому процесі, на задоволенні, яке доставляє вам кожен дотик і поцілунок. Як правило, оргазм не змусить себе довго чекати, а якщо ні — теж нічого страшного, адже завжди є наступний раз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини