Головна Новини Дозвілля секс Чому в тривалих стосунках згасає секс
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому в тривалих стосунках згасає секс

Хочеться, щоб сексуальне життя завжди було на висоті

5 листопада 2020, 15:40
Поділіться публікацією:

З часом сексуальне життя в стосунках відходить на другий план, пристрасть і романтика згасають, і ви перестаєте отримувати задоволення від інтимної близькості. Але чому так відбувається?

Чому в тривалих стосунках згасає секс

фото з відкритих джерел

Планування інтимного життя

Часто подружжя, яке весь час зайняте на роботі або іншими справами, планує, в які дні у них буде секс. Чи не здається вам, що це дивно й абсурдно? Про яку пристрасть може йти мова, якщо інтим прирівнюється до походу в магазин? Відкиньте планування, піддавайтеся емоціям, будьте спонтанні!

Відсутність різноманітності

Не дивуйтеся, що ваше інтимне життя згасає, якщо ви протягом довгих років займаєтеся сексом в одній позі й на одній локації — у своєму ліжку. Може варто розширити межі? З таким підходом, секс швидко набридне, тому завжди намагайтеся підтримувати "вогник".

Невміння говорити про сексуальні переваги

Багато партнерів бояться відкрито говорити про свої сексуальні бажання або вподобання, тому не отримують задоволення від цього заняття, імітують організм та інше. Може варто відверто поговорити й зробити ваш секс палким?

Відсутність мотивації займатися любов'ю

Якщо на початку стосунків, ви намагаєтеся дивувати партнера, доводячи, що секс з вами — краще, що може бути. То через час, бажання і пристрасть згасають, і ви втрачаєте мотивацію. Тоді партнери займаються сексом або, щоб зняти стрес, або для "галочки" в календарі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зберегти секс на відстані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини