Головна Новини Дозвілля саморозвиток Які жіночі риси приваблюють чоловіків найбільше
commentss НОВИНИ Всі новини

Які жіночі риси приваблюють чоловіків найбільше

Небайдужі чоловіки і до густого волосся

11 листопада 2021, 04:10
Поділіться публікацією:

Американські вчені провели дослідження та з'ясували, які риси жіночого вигляду є для протилежної статі найбільш привабливими. Пощастило власницям фігури "пісочний годинник". Цей типаж статури, на думку більшості чоловіків, найсексуальніший, пише Freudin. Однак для "ідеальних" норм необхідно дотримуватися певного коефіцієнта співвідношення талії та стегон. Він дорівнює 0,7. Наприклад, якщо ваша талія об'ємом – 70 см, то стегна мають бути 100 см.

Які жіночі риси приваблюють чоловіків найбільше

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Небайдужі чоловіки і до густого волосся. Особливу увагу звертають на брюнеток. Пишна шевелюра у дівчини – ознака її гарного здоров'я. Приваблюють чоловіків не лише фігура та обличчя, а й тембр. Більшість віддає перевагу дівчатам з високим голосом. Вчені з'ясували, що з наближенням овуляції голос у жінок стає вищим, тому саме в цей період можна отримати більше уваги шанувальників.

Нагадаємо, хтось переживає розрив відносин легко, а хто дуже болісно. Психологи з'ясували, чи пов'язане наше ставлення до розлучень з тим, як ми сприймаємо себе. Міжнародна група психологів провела аналіз проблем взаємин. Дослідників цікавило, з якими саме проблемами стикаються пари, пише OpenAccessgovernment. Фахівці проаналізували демографічні та психологічні характеристики понад 184 тисячі осіб, які поділилися своїми проблемами у відносинах на анонімному онлайн-форумі. Дослідники змогли статистично визначити найпоширеніші теми. Комунікативні проблеми виявилися найпоширенішою темою. Майже кожна п'ята людина наголосила на труднощах з обговоренням складних питань. Кожен восьмий згадав про проблему довіри у стосунках.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини