Головна Новини Дозвілля саморозвиток Вчені з'ясували, як жінки та чоловіки переживають розрив стосунків
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені з'ясували, як жінки та чоловіки переживають розрив стосунків

Міжнародна група психологів провела аналіз проблем взаємовідносин

9 листопада 2021, 05:52
Поділіться публікацією:

Хтось переживає розрив відносин легко, а хтось дуже болісно. Психологи з'ясували, чи пов'язане наше ставлення до розлучень з тим, як ми сприймаємо себе. Міжнародна група психологів провела аналіз проблем взаємин. Дослідників цікавило, з якими саме проблемами стикаються пари, пише OpenAccessgovernment.

Вчені з'ясували, як жінки та чоловіки переживають розрив стосунків

Відносини (фото з відкритих джерел)

Фахівці проаналізували демографічні та психологічні характеристики понад 184 тисячі осіб, які поділилися своїми проблемами у відносинах на анонімному онлайн-форумі. Дослідники змогли статистично визначити найпоширеніші теми. Комунікативні проблеми виявилися найпоширенішою темою. Майже кожна п'ята людина наголосила на труднощах з обговоренням складних питань. Кожен восьмий згадав про проблему довіри у стосунках. Також дослідники виявили несподівану закономірність. Як виявилось, чоловіки набагато частіше обговорюють проблеми у відносинах, ніж могло здатися. Щобільше, вони це роблять навіть частіше за жінок. Стереотип про те, що чоловіки менш емоційно залучені до відносин, ніж жінки, може бути помилковим.

Нагадаємо, рано чи пізно в кожній парі може початися криза, коли партнери розуміють, що їм стало важко взаємодіяти один з одним. У таких ситуаціях важливо розібратися в причинах, що дали "тріщину" у відносинах. Психологи кажуть, що найчастіше виною стають наші повсякденні звички. Не треба прагнути переробити свою другу половинку, тому що це не приведе ні до чого доброго. Потрібно прийняти недосконалість свого партнера, адже саме таким він вас залучив. Якщо його якісь недоліки не збентежили вас тоді, значить, з ними цілком можна змиритися. Спробуйте змінити своє ставлення до цих "слабкості" партнера, можливо, в чомусь ви знайдете їх милими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Елена

9 листопада 2021, 23:50

Я змусила свого колишнього любовного партнера повернутися до любові і довіряти мені більше, ніж будь-коли раніше. Все своє життя я ніколи не думав, що заклинання на любов може повернути мого колишнього коханця Мортенссона, поки мій друг не познайомив мене зі справжнім заклинанням, перш ніж я зв'язався з деякими заклинаннями, щоб допомогти мені, але знаю, що вони можуть мені допомогти, деякі вони вимагали більше грошей, поки Я дотримуюся простих інструкцій великого заклинання через його особистий номер WhatsApp 12162022709, я зміг зв’язатися з ним і зателефонувати йому, а також отримати від нього негайну допомогу, щоб відновити любов і щастя мого шлюбу Дрігбіновія. повернути втрачене кохання або відновити розірвані стосунки, і розлучений партнер може повернутися до кохання. це можливо, тому що це працює для мене протягом 3 днів, мій колишній коханий зателефонував мені по телефону, щоб вибачитися, і зараз ми обоє живемо разом в любові і щасті. Ви також можете зв’язатися з його електронною поштою за адресою [email protected]. Дякую Дрігбіновії за його обдаровані здібності, дякую за час, щоб прочитати моє свідчення?


Новини