Головна Новини Дозвілля саморозвиток Які корисні звички варто запозичити у мільйонерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Які корисні звички варто запозичити у мільйонерів

Письменник Томас Корлі вивчав звички мільйонерів та розповів, чому варто повчитися у багатих людей

8 листопада 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Кожна людина має низку звичок, які формують її спосіб життя. І добре, коли вони всі спрямовані на те, щоб досягти успіху та покращити своє становище. Письменник Томас Корлі розповів, що упродовж 5 років вивчав звички 117 мільйонерів, які заробили свій капітал самостійно. Він перерахував кілька щоденних ритуалів, які варто запозичити у цих людей.

Які корисні звички варто запозичити у мільйонерів

Звички мільйонерів (фото з відкритих джерел)

Регулярно читати

Експерт каже, що близько 88% мільйонерів регулярно читають та роблять це не для розваги, а для саморозвитку. Нескладно 30-40 хвилин на день приділити читанню книг, щоб набути нових знань. Причому найчастіше багаті люди читають або біографії успішних людей, або книги, присвячені розвитку особистості.

Займатися спортом

Спорт — невід'ємна частина нашого життя і приблизно 75% мільйонерів, як каже Корлі, щодня по 30 хвилин займаються аеробними вправами: бігом, ходьбою, їздою на велосипеді тощо. Кардіо навантаження корисні як для фізичного стану, так і для мозку.

Спілкуватися з успішними людьми

Мільйонери оточують себе цілеспрямованими, оптимістичними та рішучими людьми, які спрямовані на свій розвиток та успіх. А от людей, які несуть негатив і вічно чимось незадоволені, варто триматися подалі.

Формулювати мрії

Якщо хочете, щоб ваші мрії та цілі збувалися, тоді варто навчитися їх правильно формулювати та візуалізувати. Докладніше опишіть своє майбутнє, уявляючи, що ви отримали все, що хотіли. Така техніка допомагає зосередитись на своїх цілях.

Рано вставати

Більшість мільйонерів, за звичками яких стежив Корлі, розпочинали свій ранок як мінімум за 3 години до початку робочого дня. Так вони боролися з неминучими затримками, як, наприклад, тривала зустріч або пробки на дорогах. Плюс до всього вони встигали за день зробити багато важливих справ.

Мати кілька джерел доходу

Люди, які самостійно досягли успіху, ніколи не покладалися на одне джерело доходу. Вони робили все можливе, щоб розвинути кілька грошових потоків. 65% опитаних мільйонерів мали щонайменше 3 джерела доходу, які вони створили до того, як заробили свій перший мільйон.

Не слідувати за більшістю

Письменник вважає, що нездатність відокремити себе від натовпу — причина, через яку більшість людей ніколи не досягає успіху. Успішні і багаті люди не йдуть за більшістю, вони створюють власні групи та залучають до них послідовників.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички можуть програмувати бідність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини