Головна Новини Дозвілля саморозвиток Як стати багатим: 5 найпростіших порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як стати багатим: 5 найпростіших порад

Всього п'ять простих кроків допоможуть тобі поліпшити своє матеріальне становище

25 лютого 2021, 11:46
Поділіться публікацією:

Безумовно, кожна людина у світі хоча б раз думала про те, як розбагатіти. Ось тільки частина людей хотіла б, щоб їй прямо на голову звалився мільйон доларів, а друга половина хотіла б прийти до багатства своїми силами. Ми розповімо вам про п'ять простих секретів, які допоможуть стати успішнішим, щасливішим і багатшим.

Як стати багатим: 5 найпростіших порад

П'ять порад як стати багатим і успішним - фото: з відкритих джерел

1. Перестаньте зациклюватися на грошах.

Хоча це звучить парадоксально, але постійне зосередження на тому, скільки ви заробляєте, відволікає вас від того, що дійсно сприяє створенню і зростанню добробуту. Так що змініть свою точку зору.   Розглядайте гроші не як головну мету, а як побічний продукт правильних вчинків.

2. Почніть відстежувати, скільком людям ви допомагаєте, хоча б незначною мірою.

Найуспішніші люди, як у фінансовому, так і в інших відносинах — неймовірно корисні. Вони завжди добре розуміють інших людей і допомагають їм у досягненні своїх цілей. Вони знають, що їх успіх в кінцевому підсумку заснований на успіху оточуючих людей.

3. Зробіть що-небудь краще.

Виберіть одну річ, в якій ви вже кращі, ніж більшість людей. Станьте маніакально зосередженим на одній єдиній справі. Будьте безжально самокритичними, але без фанатизму, для того, щоб продовжувати працювати над поліпшенням кожного аспекту цього єдиного питання. Фінансово успішні люди роблять у всякому разі одну річ краще, ніж всі навколо.

4. Побудуйте розпорядок, який забезпечить вам успіх.

Ніколи не забувайте, що досягнення мети засновано на створенні розпорядку. Припустимо, ви хочете написати книгу на 300 сторінок. Це головна мета. Ваша система для досягнення цієї мети може полягати в тому, щоб писати чотири сторінки в день — це ваш розпорядок. Думаючи про свою мету, ви не досягнете готової рукописи, але сумлінно дотримуйтеся свого розпорядку.

5. Невпинно відстежуйте свій прогрес.

Відстежуйте свій прогрес не рідше одного разу на тиждень відповідно до ваших ключовими показниками. Може бути, ви виміряєте, скільком людям ви допомагаєте або чому змогли навчитися за тиждень. Може бути, ви відзначите ключові кроки на шляху до того, щоб стати кращим у світі в тому, що ви вибрали.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про популярну формулу Карла Гаусса: як швидко можна накопичити 5050 гривень — експеримент "Коментарів". Також сайт інформував про чотири ефективні способи накопичити гроші.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

25 лютого 2021, 12:05

Эти рекомендации фактически представляют собой фильтр для выделения пронырлывого человека. Проныр в Украине достаточно много, а дела в Украине идут не ахти как хорошо именно по этой причине.

Олександр

25 лютого 2021, 12:03

Эти рекомендации фактически представляют собой фильтр для выделения пронырлывого человека и не более. Проныр в Украине достаточно много, а вот дела в Украине идут не ахти как хорошо именно по этой причине !!


Новини