Головна Новини Дозвілля відносини Які повсякденні звички вбивають стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Які повсякденні звички вбивають стосунки

Психологи назвали повсякденні звички партнерів, які можуть призвести до проблем у стосунках

4 листопада 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

Рано чи пізно в кожній парі може початися криза, коли партнери розуміють, що їм важко взаємодіяти один з одним. У таких ситуаціях важливо розібратися в причинах, що дали "тріщину" у стосунках. Психологи кажуть, що найчастіше виною стають наші повсякденні звички.

Які повсякденні звички вбивають стосунки

Що вбиває стосунки / Фото: newsdaily

Звичка підлаштувати партнера "під себе"

Не треба прагнути переробити свою другу половинку, тому що це не приведе ні до чого хорошого. Потрібно прийняти недосконалість свого партнера, адже саме таким він вам сподобався. Якщо його якісь недоліки не збентежили вас тоді, значить, з ними цілком можна змиритися. Спробуйте змінити своє ставлення до цих "слабкостей" партнера, можливо, в чомусь ви знайдете їх милими.

Звичка "кидатися" різкими словами

Пам'ятайте, що слова, сказані з жару, можуть надовго залишитися в серці вашого партнера. І після кожної сварки залишатиметься неприємний осад, який може призвести до вигоряння почуттів. Конфлікти трапляються у кожній парі, але це не означає, що треба переходити на грубість. Спробуйте за допомогою гумору, ніжності та компромісів розряджати напругу.

Звичка ревнувати до минулого

Не варто дорікати партнеру за його минуле, запитуючи, наскільки ви кращі за його/її екс-пасії. По-перше, не варто себе ні з ким порівнювати, а по-друге, навіщо ревнувати до того, що було? Не забувайте про почуття власної гідності й про те, що подібні ревнощі можуть призвести до краху ваших стосунків.

Звичка контролювати партнера

Багато партнерів люблять контролювати у стосунках свою другу половинку. Вони перевіряють телефон та соціальні мережі щодо зв'язків на стороні. А деякі взагалі влаштовують прямий допит. Але ні чоловіки, ні жінки не люблять контроль, адже кожен повинен мати свої особисті межі. Плюс до всього, як без довіри можна побудувати гармонійні та міцні стосунки?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зрозуміти, що ви будуєте стосунки з аб'юзером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини