Головна Новини Дозвілля саморозвиток Вчені розрахували максимально можливу тривалість життя людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розрахували максимально можливу тривалість життя людей

Показник змінюється з роками пропорційно часу, необхідного людині для відновлення після будь-якого стресу

27 травня 2021, 03:15
Поділіться публікацією:

Британські та американські вчені винайшли спеціальний тест, як визначати загальний рівень фізіологічної стійкості організму. Цей текст назвали DOSI — індикатором динамічного стану організму. Він показує швидкість старіння і дозволяє оцінити теоретичну тривалість життя конкретної людини і людей в цілому.

Вчені розрахували максимально можливу тривалість життя людей

Стан організму (фото з відкритих джерел)

Як пише Nature, DOSI залежить від віку, стану здоров'я та способу життя який веде людина. Показник змінюється з роками пропорційно часу, необхідного людині для відновлення після будь-якого стресу: хвороб, втома, занадто багато спорту і перенавантажень в залі, застуди. Чим старша людина, тим йому складніше повернутися в стабільний стан. Це означає, що втрата фізіологічної стійкості організму прогресує.   Під час наукової роботи вчені проаналізували дані аналізів крові тисячі людей з Біобанку Великобританії і Національного дослідження здоров'я і харчування США.

Нагадаємо, вдячність - дуже сильна емоція, яка повністю змінює внутрішній стан і створює вібрації, які залучають у ваше життя ще більше того, за що ви дякуєте Всесвіт. Які ж закони подяки потрібно пам'ятати завжди? Стан подяки допомагає привнести у ваше життя більше хороших речей, за які ви будете вдячні. Постійне зосередження на тому, чого у вас немає, принесе у ваше життя тільки невдоволення і негатив. Вдячність і щастя не виключають один одного.Вдячність завжди допоможе вам стати щасливими. Це закладено в емоціях. Але щастя не завжди викликає почуття вдячності. Бути щасливим зараз означає бути вдячним за те, що у вас є, а не обов'язково за те, що ви хочете більшого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини