Головна Новини Дозвілля саморозвиток Скільки цифр ви бачите на малюнку: головоломка, яка розділила інтернет
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки цифр ви бачите на малюнку: головоломка, яка розділила інтернет

Загадка з кількома намальованими цифрами розділила інтернет-користувачів, які сперечаються про те, скільки ж цифр на малюнку.

11 лютого 2024, 08:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Головоломка з цифрами здається доволі простою, однак при детальнішому погляді ви можете змінити свою думку. Виявляється відповідь на питання, скільки цифр на цьому малюнку, не так легко дати. А інтернет-користувачі трактують по різному це завдання.

Скільки цифр ви бачите на малюнку: головоломка, яка розділила інтернет

Скільки цифр ви бачите на малюнку

Вірусна загадка розділила інтернет-користувачів та викликала палкі дискусії про те, скільки цифр на малюнку з чорним фоном. Деякі користувачі вказують, що там лише 3 числа, тоді як інші знаходять значно більше. Найчастіше і без будь-яких проблем у цій головоломці знаходять числа 2, 4, 6 та 9.

Однак, деякі користувачі стверджують, що на зображені присутні 10 цифр від нуля до дев’яти. Крім того, деякі з цих цифр можуть з’являтись кілька разів. Як таке можливо. Що ж, можете спробувати ще раз уважніше переглянути малюнок та спробувати самостійно знайти усі числа, а якщо це вам не вдасться, то нижче є розгадка.

Інтернет-користувачі довели, що на малюнку справді можна побачити усі цифри від 0 до 9. 

Скільки цифр ви бачите на малюнку: головоломка, яка розділила інтернет - фото 2

Попри розгадку, не усі погоджуються з таким рішенням та вказують на деякі недоліки. Найбільше сумнівів викликає число 5, яке більше схоже на англійську літеру S. Крім того, цифра 0 значно менша від інших та більше схожа на літеру о.

Однак решта цифр цілком можна зарахувати до правильних відповідей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про просту математичну задачу, яку важко розгадати дорослим.

Також "Коментарі" писали про детективну головоломку, яку можуть розв'язати лише такі генії, як Шерлок Голмс. Для завдання потрібно мати розвинуті детективні навички.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини