Головна Новини Дозвілля саморозвиток Що робити, якщо все падає з рук: експерт розповіла про ефективний метод
commentss НОВИНИ Всі новини

Що робити, якщо все падає з рук: експерт розповіла про ефективний метод

Є проста дія, яка змусить вас знову повірити у свої сили

22 грудня 2020, 15:38
Поділіться публікацією:

Експерт з харчування з 10-річним стажем Надія Андрєєва розбирається не тільки в тому, чому не варто забувати про трави та спеції взимку. Вона також розповіла, що робити, якщо пропало натхнення і всі плани руйнуються знову і знову.

Що робити, якщо все падає з рук: експерт розповіла про ефективний метод

Що робити, якщо все валиться з рук. Фото: rbc.ua

Згідно з її словами, коли склалася така ситуація, що все падає з рук і кудись пропала енергія, то сумувати точно не потрібно. Краще на деякий час відпустити цю ситуацію і змиритися з таким станом речей.

А коли ви відчуєте себе трохи краще — прийшов час будувати великі плани. Надія впевнена, що саме планування і чітка постановка цілей допоможуть зберегти внутрішній оптимізм і не втратити віру в себе. Адже, як це часто буває, що навіть найуспішніші та багаті бізнесмени переживають важкі часи. Але вони цінують їх, тому що тільки завдяки таким випробуванням і падінням людина набуває цінного життєвого досвіду.

"Прислухайтеся до себе і своїх глибинних бажань. Справжні цілі та наміри розкривають себе, коли ми готові слухати своє серце. Дайте собі час і дозвіл. Прислухайтеся до інтуїції", — сказала Андрєєва.

Також не варто забувати про те, що можливо у вас зараз такий період в житті: коли потрібно повне затишшя, щоб почути себе і свої бажання. Такі моменти безсумнівно необхідні, адже тільки так людина розуміє, що для неї все так же залишається головним в житті, а що вже давно втратило свою цінність, резюмувала фахівець.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як пережити локдаун. Жорсткий локдаун, який нам обіцяють в січні, може стати причиною психічних розладів у суспільства, але є ефективний спосіб боротьби, який допоможе цього не допустити. Про це заявив клінічний психолог Олег Чабан в ефірі "Україна 24".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини