Головна Новини Дозвілля саморозвиток Потрібно позбутися: звички, які руйнують наше життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Потрібно позбутися: звички, які руйнують наше життя

Ці дії здаються нам звичайними, але насправді вони заважають нам

20 січня 2021, 21:43 comments2374
Поділіться публікацією:

Часто відбувається так, що ми самі собі даємо обіцянку, але через якийсь час забуваємо про неї, продовжуючи і далі жити звичним життям. Але якщо відстежити певні дії, які нам заважають, то легше буде від них позбутися. Про це пише "24тв. Юа".

Потрібно позбутися: звички, які руйнують наше життя

Звички, які заважають. Фото: 24tv.ua

Використання смартфона перед сном

Ця звичка є поганою через те, що перешкоджає виробленню мелатоніну — гормону сну. Якщо зловживати нею, то може з'явитися безсоння, поганий апетит і проблеми із зором.

Звинувачувати себе за минуле

Подібні думки точно не приведуть ні до чого хорошого, адже за такими думками можна просто не побачити світлого і щасливого майбутнього. Замість цього краще зробити висновки, які в подальшому допоможуть не здійснювати одну і ту ж помилку.

З усіма погоджуватися

Ця звичка теж не повинна шкодити. Звичайно, потрібно допомагати іншим і відгукуватися на їх прохання, але не варто при цьому забувати про свої життєві пріоритети.

Не дотримуватися обіцянок

Ми можемо пообіцяти щось собі або іншим, але в якийсь момент просто забудемо або не схочемо виконувати обіцяне. Фахівці рекомендують винагороджувати себе за кожну виконану обіцянку чимось приємним.

Як повідомляло видання "Коментарі", які неочевидні звички видають ваші комплекси. У багатьох людей є комплекси, які вони намагаються приховати від оточуючих. Правда, не у всіх це виходить. Часом ми самі видаємо себе за допомогою поведінки.
Прояв агресії
Деякі люди використовують агресію, як захисний механізм. Вони невпевнені в собі і підсвідомо очікують, що хтось над ними може в будь-який момент пожартувати або насміхатися. Тому, без відомої причини, можуть спалахнути, навіть в ситуаціях, коли ніхто не "нападає".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини