Головна Новини Дозвілля саморозвиток Не будь таким: п'ять звичок, від яких повинен відмовитися поважаючий себе чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

Не будь таким: п'ять звичок, від яких повинен відмовитися поважаючий себе чоловік

Не завжди зрозуміло, яким повинен бути чоловік, але можна визначити, яким він не повинен бути

31 жовтня 2020, 21:17 comments3119
Поділіться публікацією:

Якими повинні бути життєві правила справжнього чоловіка? Що він повинен робити, а чого не повинен? Про це можна міркувати дуже довго і знайти цілий океан відповідей, так і не розібравшись, які з них правильні. Ми прекрасно розуміємо, що і самі не зможемо знайти відповіді на всі питання. Але все ж візьмемо на себе сміливість вказати на декілька моментів, які не гідні справжнього чоловіка. Допоможе нам у цьому видання mport.

Не будь таким: п'ять звичок, від яких повинен відмовитися поважаючий себе чоловік

Яким не повинен бути чоловік

Не бреши собі

Можеш робити це з ким завгодно, але тільки не з собою. Твоє життя може покращитися лише тоді, коли дозволяєш собі ризик, і перша, найважча твоя можливість — це бути чесним із самим собою.

Не лай себе за минулі помилки

Помилки допомагають знайти правильну людину і правильні речі. Ми всі помиляємося, боремося і навіть оплакуємо помилки минулого. Але ти — не твої помилки, ти — не твоя боротьба, ти — тут і зараз. І маєш можливість вибудувати свій день і своє майбутнє. Що б не сталося в твоєму житті, це готує тебе до ще одного кроку в майбутнє.

Припини думати, що ти не готовий

Ніхто і ніколи не відчуває себе готовим до чого б то не було на 100%. Більшість серйозних можливостей змушують людей вийти за межі зони комфорту, а значить, вони дійсно будуть відчувати дискомфорт. Але тільки так зможуть йти далі і розвиватися.

Досить конкурувати з усіма

Не переживай, що інші в чомусь успішніші за тебе. Сконцентруйся на досягненні власних щоденних рекордів. Прагни до успіху в боротьбі з з самим собою, а не оточуючим світом.

Припини заздрити

Заздрість — це мистецтво підрахунку чужих благ замість своїх власних. Запитай себе: "Що є у мене з того, що кожен хоче?"

Коли позбудешся від цих згубних характеристик, зможеш з гідністю сказати, що ти дійсно чоловік. Також видання "Коментарі" розповість про п'яти найнеймовірніших викликів для справжнього чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини