Головна Новини Дозвілля саморозвиток Експерти назвали ознаки сексуальної несумісності з партнером
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти назвали ознаки сексуальної несумісності з партнером

Звичайно ж, в списку є й інші речі, серед яких почуття гумору або фізичний потяг

9 вересня 2021, 23:48
Поділіться публікацією:

Якщо у вас з другою половинкою різні бажання і в стосунках є інтимна напруга, то ви можете бути сексуально несумісні. Ось червоні прапорці, на які варто звернути увагу. Якщо ви знаходитесь у відносинах, де сперечаєтеся щодо сексу або відчуваєте незадоволеними, то це вказує на інтимну несумісність. Звичайно, навіть люди з різним лібідо можуть ідеально поєднуватися в ліжку, якщо враховувати переваги один одного, передає Daily Star.

Експерти назвали ознаки сексуальної несумісності з партнером

Відносини (фото з відкритих джерел)

Тому експерти з секс-шопу Pulse & Cocktails розповіли про ознаки сексуальної несумісності. Простіше кажучи, щоб бути з кимось спільним, варто потрібно добре спілкуватися з цією людиною і насолоджуватися її компанії. Коли ж мова йде про інтимне сумісність, то це не просто однакові переваги в ліжку.

Звичайно ж, в списку є й інші речі, серед яких почуття гумору або фізичний потяг. Але в міцних сексуальних відносинах слід враховувати і такі аспекти, як індивідуальні базові цінності, потреби і бажання.

Іноді, якщо фізична сумісність береться під сумнів, то це викликає невпевненість і в інших деталях відносин. Якщо ви задавалися питанням "Чи ця людина мене приваблює? Чи справді це нормально для нас?", То не все втрачено. Експерти вважають, що над сумісністю можна працювати. Звичайно, потрібні зусилля обох сторін. Є кілька речей, які допоможуть відновити відносини, і на першому місці стоїть спілкування. Після інтиму не зайвим буде обдумати і обговорити, що сподобалося, а що краще уникати. Відкритість дійсно важлива. Фізичний потяг можна посилити і пошуком нових сексуальних пригод, з якими допоможуть іграшки і посилювати.

Нагадаємо, якшо ваш секс був дуже пристрасним і збудливим, то деякі дії, вчинені відразу після нього, можуть швидко розвіяти попередні враження. Експерти розповіли, чого краще не робити після занять любов'ю, якщо не хочете зіпсувати відносини з партнером.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини