Головна Новини Дозвілля саморозвиток Чотири поширені помилки в догляді за волоссям восени
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири поширені помилки в догляді за волоссям восени

Ми часто переживаємо стрес через різку зміну сезонів

12 вересня 2021, 08:44
Поділіться публікацією:

Ці осінні б'юті-промахи можуть негативно позначитися на здоров'ї волосся. Які ж помилки в догляді за волоссям ми робимо практично кожен день? Часте миття голови в будь-який час року погано позначається на стані волосся. У холодну пору ми постійно носимо головні убори, обмежуючи потік кисню до шкіри голови. Таким чином, волосся стає жирним швидше. Фахівці радять обмежити використання шампуню до 3 разів на тиждень, пише beautyhack.

Чотири поширені помилки в догляді за волоссям восени

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Ніколи не сушіть дуже мокре волосся. Промокніть його рушником і дайте трохи підсохнути природним шляхом (мінімум 5 хвилин). Саме промокніть, а не витирайте: вологе волосся легко пошкодити при механічному впливі. У процесі сушіння важливо вибрати правильний температурний режим і напрямок повітря.

Ви не робите масаж голови? 10-хвилинний масаж голови (ручний, ароматичний, класичний) ефективний спосіб зміцнення. Щоб волосся не випадало, слід покращувати роботу кровоносних судин масажем. Використовуйте щітку з натуральною щетиною або спеціальний точковий масаж.

Осіння депресія. Ми часто переживаємо стрес — за різкої зміни сезонів. Те ж стосується і волосся. Саме у вересні волосся схильні до випадання. Для початку нагадаємо, що втрата 50-100 волосинок в день — це норма, а не привід для паніки. По-друге, осіннє випадання волосся — це природне явище.

Нагадаємо, прихід осені у багатьох асоціюється з осінньою депресією або поганим настроєм. Психолог Алла Чесалова поділилася, чому виникає осіння хандра і як з нею впоратися. Також експерт зазначила, що причина осінньої хандри може ховатися в величезному небажанні людини знову налаштовуватися на робочий режим після літнього відпочинку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини