Головна Новини Дозвілля саморозвиток Чому зима - не привід відмовитися від пробіжок
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому зима - не привід відмовитися від пробіжок

Бігати можна не тільки влітку або навесні, але і взимку. Навіть не можна, а потрібно

21 листопада 2020, 10:47
Поділіться публікацією:

Багато хто з нас в теплу пору року любив проводити час на пробіжці. І зараз всі вони починають згортати свою бігову діяльність (або вже згорнули), тому що зима близько і стає холодно. Але повірте, зима зовсім не є поважною причиною, щоб відмовлятися від бігу. І сьогодні ми пояснимо чому.

Чому зима - не привід відмовитися від пробіжок

Чому варто бігати зимою

Причини

Взимку ти постійно носиш пальто або пуховик поверх светра або піджака. Таким чином рельєф твого тіла на цілих три місяці прихований під шаром одягу. А біг підсушить калорії, якими активно запасаєшся, щоб не замерзнути.

Не замерзнеш

Холод дуже швидко привчить тебе до занять спортом. Ми рекомендуємо побільше бігати — чим далі ти забіжиш, тим більше калорій буде спалено, коли на останньому диханні ти будеш добиратися додому.

Час

Тобі не доведеться витрачати багато часу на дорогу в тренажерку, адже ти зможеш зробити пробіжку прямо по периметру твого житлового масиву. Таким же чином будуть збережені і фінанси.

Характер

Зимові пробіжки — це нелегке заняття. Саме тому вони допоможуть тобі розвинути дисциплінованість і чоловічу силу духу.

Знайомства

Ненормальних, які будуть бігати взимку не дуже багато. Але якщо зустрінеш таких — вам явно буде про що поговорити під час пробіжки. Особливо, якщо цим несподіваним напарником виявиться мила дівчина.

Як бачиш, причин відмовлятися від бігу немає, а ось активізуватися взимку — цілих п'ять. Якщо добре подумати — можна знайти і інші. Тому не лінуйся и діставай свій спортивний одяг — він стане в нагоді. Також видання "Коментарі" розповість, чи можна бігати на голодний шлунок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини