Головна Новини Дозвілля відносини Жінки назвали ознаки ідеального коханця
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінки назвали ознаки ідеального коханця

Жінки надають перевагу мужнім та домінантним чоловікам

25 лютого 2021, 11:15 comments1834
Поділіться публікацією:

Стало відомо, якими зовнішніми ознаками повинен володіти ідеальний та бажаний коханець. Про це повідомило інтернет-видання Daily Star.

Жінки назвали ознаки ідеального коханця

Ідеальний чоловік - як він виглядає. Фото: classpic.ru

Один британський інтернет-магазин OnBuy провів дослідження серед жінок, щоб визначити якого чоловіка оберуть вони на роль свого коханця.

Результати показали, що 73 відсотки представниць жіночої статі вважають густу бороду — однією з найважливіших рис сексуальності партнера. Опитувані повідомили, що їм подобається борода, тому що вона виражає мужність та  бажання домінування.

Наступною важливою ознакою стали темні або карі очі, за які проголосував 71 відсоток учасниць. Очевидно темний колір також показує якусь силову та вольову перевагу.

Третє та четверте місце займають пірсинг і татуювання. Ці ознаки набрали відповідно 70 і 62 відсотки голосів.

Значна частина жінок обрала б собі на роль коханця чоловіка з широкими плечима, густими бровами та великим розміром стопи.

Раніше сайт "Коментарі" розповідав як залучити у своє життя гідного чоловіка. Кожна жінка мріє зустріти справжнього привабливого чоловіка, з яким можна побудувати довірчі стосунки та міцний шлюб. Але як же його залучити у своє життя? Психологи назвали кілька ефективних способів. Про них можна прочитати в нашому матеріалі.

Також, нещодавно повідомлялося про чотири ефективних способи накопичити гроші. Заощадження — це не тільки гарантія стабільності, а й можливість дозволити собі щось дороге і бажане без кредитів і боргів. Як зберігати та примножувати зароблені кошти, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини