Головна Новини Дозвілля відносини Яких думок слід терміново позбутися, щоб стати щасливішим
commentss НОВИНИ Всі новини

Яких думок слід терміново позбутися, щоб стати щасливішим

У кожного в житті хоча б раз виникали ці нав'язливі думки, від яких самопочуття лише погіршувалося

17 лютого 2022, 05:10
Поділіться публікацією:

Пандемія та напружена ситуація в країні змушують людей все частіше занурюватися у негативні думки. Але є тези, що заважають насолоджуватися хорошими моментами та рухатися вперед до цілей. Він таких фраз обов'язково слід відмовитись! У кожного в житті хоч раз виникали ці нав'язливі думки, від яких самопочуття тільки погіршувалося. Але впоратися із безперервним потоком негативу в голові буває дуже складно. Це ще й позначається на якості життя, самопочуття та успішності. Тому експерти з телеграм-каналу Психологічна підтримка розповіла, яких фраз потрібно позбутися раз і назавжди, щоб покращити свої будні.

Яких думок слід терміново позбутися, щоб стати щасливішим

Щастя - фото з відкритих джерел

Думки, яких слід терміново позбутися:

Таким чином, ви одразу налаштовуєте себе на поразку, позбавляючи шансів навіть спробувати. Краще давати собі позитивну установку, наприклад, "Це потребує багато сил, але якщо постаратися, то обов'язково вдасться". Справді, потрібно чітко розділяти негативні та позитивні життєві ситуації: добре намагатися запам'ятати та згадувати, коли потрібно натхнення, а от із поганим краще провести холодний аналіз та зробити висновки, чому так могло статися.

Все добре відбувається з іншими, але не зі мною.

Це досить сумнівна думка, яка насправді мало що з правдою. Ви навряд чи знаєте, скільки інші доклали зусиль і часу для того, щоб дійти своїх цілей. Тож намагайтеся уникати такого порівняння.

Нагадаємо, життя у шлюбі не завжди буває легка і безтурботна, як це описують у казках та любовних романах. І виявляється, перші роки спільного життя не є найщасливішими, як вважає більшість. Такими висновками поділилися американські дослідники, які проаналізували дані понад 2 тисячі подружніх пар різного віку (середній вік жінок склав 35 років, а чоловіків -37 років). Учасники експерименту протягом життя заповнювали анкети, в яких були питання щодо їх рівня задоволеності стосунками з чоловіком/дружиною. І як виявилося, перші 20 років спільного життя цей рівень стабільно падав, але після позначки в 20 років подружжя наново починало відчувати радість від спілкування та життя один з одним.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини