Головна Новини Дозвілля відносини Які два правила можуть назавжди змінити ваше особисте життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Які два правила можуть назавжди змінити ваше особисте життя

Психологи розповіли, які два правила допоможуть партнерам значно покращити своє особисте життя і зробити його гармонійним

23 лютого 2022, 18:15
Поділіться публікацією:

У кожних стосунках бувають непрості періоди, коли партнери починають не розуміти один одного та накопичувати образи. Але в такому разі необхідно разом боротися із труднощами, якщо є таке бажання. Психологи назвали лише два правила, які допоможуть партнерам налагодити особисте життя.

Які два правила можуть назавжди змінити ваше особисте життя

Як змінити особисте життя на краще (фото з відкритих джерел)

Правило № 1. У стосунках має бути легко

Погодьтеся, навіщо перебувати у стосунках, у яких вам складно? З "своєю" людиною вам буде легко з перших хвилин спілкування, і ніхто не захоче його ускладнювати, тому що, перебуваючи разом ви відчуватимете неймовірний комфорт. Запам'ятайте, що не потрібно ні за ким бігати, випрошувати увагу чи кохання, бо ці стосунки вже свідомо будуть складними та, швидше за все, токсичними. Не піддавайтеся та шукайте людей, з якими вам не потрібно приміряти якісь образи та намагатися робити все можливе, щоб їм сподобатися. Просто – значить добре. Складно – значить погано. І це аксіома.

Правило № 2. Стосунки мають приносити радість

Якщо стосунки стали в тягар і не приносять задоволення і радість вже багато часу, то настав час їх закінчувати. Особливо, коли у партнерів немає навіть прагнення намагатися порозумітися і повернути колишню гармонію. Навіщо бути у стосунках, наповнених стресом, закидами, образами та психологічним насильством. Як тільки зі стосунків йде радість — вони стають марними. Не треба тягнути все це "заради дітей", "бо звик", "а що як не знайду нікого іншого".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що доктор психології Шарі Стайнс перерахувала список фраз, які не можна пропускати повз вуха, перебуваючи у стосунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини