Головна Новини Дозвілля відносини Яке слово здатне зруйнувати будь-які стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Яке слово здатне зруйнувати будь-які стосунки

Клінічний психолог Наталі Файнгуд-Голдберг зазначила, що одне слово, якщо вимовляти його постійно, може зруйнувати навіть найміцніші стосунки

12 жовтня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Гармонійні та щасливі стосунки або шлюб — мрія кожної людини. Але, щоб її реалізувати, обидва партнери повинні вкладатися і бути зацікавлені в тому, щоб союз був міцним. Велику роль в цьому відіграє вміння спілкуватися один з одним.

Яке слово здатне зруйнувати будь-які стосунки

Яке слово здатне зруйнувати стосунки. Фото: Shutterstock

Клінічний психолог Наталі Файнгуд-Голдберг каже, що партнерам потрібно навчиться слухати й чути один одного, а під час сварок — бути акуратніше з висловами. Є слово, яке краще ніколи не вимовляти, тому що воно ставить під удар будь-які стосунки. Йдеться про слово "повинен/повинна".

Фахівець каже, що проблематичність цього слова полягає в тому, що воно схоже на тикання пальцем. Воно спонукає всі висловлювання звучати в більш претензійному тоні й викликає почуття нападу. Якщо в родині партнери постійно висловлюють, що і кому хто "повинен", то вони починаються закриватися і віддалятися один від одного.

Ще один експерт по психології Дарсі Браун також говорить, що слово "повинен" сприймається другою половинкою як претензія, в дусі: "Я знаю все краще, тим ти". Це свого роду маніпуляція. А коли стосунки перетворюються в змагання за владу або лідерство, але нічого хорошого чекати не варто.

Нагадаємо, кожна людина хоче побудувати серйозні та довірчі стосунки, але не у всіх це виходить. Експерти кажуть, що всьому виною можуть бути три, несподівані, на перший погляд, проблеми. Про що йдеться?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо ваш секс був дуже пристрасним і збудливим, то деякі дії, вчинені відразу після нього, можуть швидко розвіяти попередні враження. Експерти розповіли, чого краще не робити після занять любов'ю, якщо не хочете зіпсувати стосунки з партнером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини