Головна Новини Дозвілля відносини Після яких фраз потрібно розлучатися з чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Після яких фраз потрібно розлучатися з чоловіком

Психологи розповіли про фрази, після яких потрібно розлучатися з чоловіком, тому що вони не обіцяють нічого хорошого у стосунках

29 серпня 2021, 19:40 comments1293
Поділіться публікацією:

Щоб стосунки були гармонійними й приносили задоволення партнерам, потрібно навчитися розмовляти один з одним і під час конфліктів стежити за своїми словами. Часом, одна фраза може привести до краху стосунків. Психологи розповіли, після яких слів варто задуматися про розставання з чоловіком?

Після яких фраз потрібно розлучатися з чоловіком

Фрази, після яких потрібно йти від чоловіка / Фото: Getty Images

"Ти взагалі пам'ятаєш, ким до мене була?"

Навряд чи до зустрічі з партнером ви займалися чимось нелегальним або ганебним. Тоді яке він має право дорікати вас за минуле і робити акцент на те, що "зробив з вас людину"? Навіть якщо чоловік вас повністю забезпечує, то це не означає, що він може дозволяти собі грубість на вашу адресу. Це "дзвіночок", який вказує на те, що у ваших стосунках є проблеми і їх терміново потрібно вирішувати.

"Колишня хоча б мізки не виносила"

Ніхто не любить, коли їх порівнюють з колишніми, адже це удар по самооцінці й самолюбству, особливо для жінки. Якщо ваш чоловік дозволяє так говорити, то треба закінчувати з ним стосунки.

"Так, мама мала рацію — господиня з тебе так собі ..."

Дорослий і серйозний чоловік не стане приплітати свою маму в ваші стосунки, тим більше якось докоряти жінці. Так може зробити лише абьюзер або "мамин синочок". Подумайте, чи хочете ви дійсно будувати стосунки з таким партнером?

"Тобі не здається, що ти занадто багато витрачаєш?"

Якщо жінка сама себе забезпечує, то подібні пред'яви від чоловіка взагалі не повинні сприйматися, адже його ніяк не повинно хвилювати це питання. Але буває так, що на початку стосунків партнер сам пропонує оплачувати коханій всі витрати, а потім обурюється, що вона багато витрачає. Але це теж якось дивно, згодні?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зрозуміти, що вам чоловік — абьюзер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини