Головна Новини Дозвілля відносини Як зберегти кохання, якщо ви часто сваритеся
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зберегти кохання, якщо ви часто сваритеся

Постарайтеся не провокувати сварки і не піддаватися на них

3 червня 2020, 18:20 comments1363
Поділіться публікацією:

В кожній парі, навіть самій ідеальній, деколи бувають конфліктні ситуації. Найчастіше вони трапляються через різних дрібниці і сильно стомлюють партнерів. Здавалося б, у вас дуже сильні почуття один до одного, але постійне з'ясування стосунків все ускладнює. Що робити в такій ситуації? Чи є шанс на щасливе життя?

Як зберегти кохання, якщо ви часто сваритеся

В першу чергу, партнери повинні навчитися справлятися зі своїми емоціями. Якщо відчуваєте, що закипайте, постарайтеся відволіктися і визначити причину свого роздратування. Можливо, у вас щось не виходить зробити, а партнер просто потрапив під гарячу руку В такі моменти не потрібно зривати злість, попросіть його допомогти або не турбувати вас якийсь час.

Якщо відчуваєте, що назріває скандал і ви не хочете з'ясовувати відносини, скажіть спокійним голосом: "Я не готова зараз це обговорювати. Давай відкладемо дискусію на завтра". Така пауза допоможе вам заспокоїтися, взяти себе в руки і не доводити справу до сварки з неприємними наслідками.

Бувають випадки, коли ваша друга половинка може бути не в дусі і намагається спровокувати конфлікт. Але не піддавайтеся на таку гру: говоріть спокійним, але впевненим тоном. Ігноруйте нападки.

Завжди пам'ятайте: ви не суперники і не супротивники. Так, ви іноді воюєте, але воюєте на одній стороні. Адже ніхто з вас не буде радий, якщо ці відносини розпадуться.

Партнерам, які постійно сваряться, необхідно направити свою енергію в правильне русло. Наприклад, разом записатися в тренажерний зал або просто влаштовувати вечірні пробіжки в парку. Не можете підібрати спільне заняття? Тоді ведіть свою другу половинку прямо в спальню, там ви що-небудь обов'язково придумаєте

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що під час сварок страждає сексуальне життя партнерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини