Головна Новини Дозвілля відносини Як вийти заміж і створити щасливу родину
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вийти заміж і створити щасливу родину

Кожна дівчина хоче заміж, навіть якщо вона прикривається сучасними поглядами і всім довкола заявляє, що головне для неї побудувати кар'єру та завоювати своє місце під сонцем. Ось кілька порад, як вдало вийти заміж

22 лютого 2024, 10:54
Поділіться публікацією:

Перед тим, як розбиратися в питанні "як вийти заміж", дайте собі чесну відповідь, чому ви цього хочете. Це ваше бажання, або просто набридли питання родичів про те, мовляв коли ми вже погуляємо на весіллі, адже у твоєму віці вже "непристойно ходити в дівках". Або ж ви просто хочете знайти "гаманець", який "закриє" всі ваші матеріальні труднощі. Може, вам просто хочеться дітей і не має значення, від кого, головне, щоб малюк з'явився. При цьому важливо пам'ятати, кажуть психологи, якщо ви фанатично хочете заміж, це чоловіки відчувають буквально з перших хвилин розмови і тікають від таких дамочок.

Як вийти заміж і створити щасливу родину

Весілля

Тому, якщо ви хочете вийти заміж, то, по-перше, забудьте про всі поради родичів і підбурювання та просто розслабтеся. По-друге, не потрібно виходити на полювання, а просто отримувати задоволення від спілкування та найголовніше – бути собою.

Якщо ви все ж таки прийняли рішення, що вам час зв'язати себе узами шлюбу і отримати заповітну пропозицію, то приступайте до дій. Принц до вашого вікна не прискаче на білому коні. Потрібно десь бувати, спілкуватися. Тобто виходити з дому не лише в магазин, а відвідувати різні заходи, де бувають інші люди, а не лише родичі.

Якщо ж вам хтось сподобався і ви ось вже плануєте вийти за нього заміж, подумайте, а чи той він самий. Як кажуть психологи, щоб не просто вийти заміж, а створити міцну родину у вас із партнером мають бути спільні цінності та спільні погляди на життя. Також ваші цілі повинні збігатися, і так, ви повинні довіряти один одному і поважати. Крім того, у вас мають бути схожі потреби у сексі – його кількості та якості.

І ще один важливий момент, без якого не побудувати міцну сім'ю – це вміння розмовляти один з одним. Промовляти проблеми та вміти не просто слухати, а чути, що вам каже друга половинка.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, як стати найкращою дружиною для свого чоловіка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини