Головна Новини Дозвілля відносини Як вибір піци вказує на ваші уподобання у відносинах: незвичайне дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вибір піци вказує на ваші уподобання у відносинах: незвичайне дослідження

Мережа піцерій Domino's вирішила здивувати любителів італійської кухні, адже провела власне дослідження

17 лютого 2022, 07:02
Поділіться публікацією:

Хто б міг подумати, що смаки щодо вибору партнера та піци досить схожі. Що ж про ваші уподобання розповість улюблена піца? Мережа піцерій Domino's вирішила здивувати любителів італійської кухні, адже провела власне дослідження серед британців за смаком у піку та виборі потенційної другої половинки, пише Mirror.

Як вибір піци вказує на ваші уподобання у відносинах: незвичайне дослідження

Відносини (фото з відкритих джерел)

Виявилося, що вибір начинки може розповісти про вас більше, ніж може здатися спочатку. Наприклад, цінителі пепероні віддають перевагу блондинам, як Тейлор Свіфт або Райан Рейнольдс. А ось шанувальники піци з великою кількістю м'яса найчастіше вибирають рудоволосих, як Емма Стоун або Руперт Грінт. А ось ті, хто обожнює темноволосих, як Ніна Добрев або Ідріс Ельба, люблять піцу з тунцем.

Нагадаємо, якщо хочете, щоб відносини з коханою людиною приносили радість, затишок і комфорт, постарайтеся позбутися наступних звичок, які заважають вибудовувати ідеальний і міцний союз. Намагайтеся не критикувати і не висміювати за щось свого партнера, бо слова можуть боляче поранити. Натомість краще поясніть, що, на вашу думку, він робить не так. Не всі люди добре сприймають критику, тому будьте з цим акуратнішими. Обман Відносини, в яких є обман і брехня, не можна назвати міцними і гармонійними. Обман руйнує довіру та почуття між партнерами, а якщо їх немає, то навіщо взагалі потрібні такі стосунки?

У відносинах важливо вміти як слухати, і чути свого партнера. Якщо ви постійно його перебиваєте, то цим показуєте свою незацікавленість, а рано чи пізно будь-яка людина перестає терпіти неповагу до себе. Кожному важливо, щоб його розуміли.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини