Головна Новини Дозвілля відносини Як спільний перегляд порно може вплинути на ваші стосунки: цікаве дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Як спільний перегляд порно може вплинути на ваші стосунки: цікаве дослідження

Якість інтимного життя не турбує і ті пари, в яких ніхто з партнерів не включає порно

21 жовтня 2021, 03:49 comments1592
Поділіться публікацією:

Дослідники Лувенського університету в Бельгії провели цікаву наукову роботу про взаємозв'язок загального перегляду порнографії і поліпшення відносин в парах. Деталі читайте на Радіо MAXIMUM. Партнери, разом дивляться порно, частіше задоволені романтичними стосунками і сексуальним життям. До таких висновків прийшли бельгійські вчені в ході дослідження за участю 761 гетеросексуальної пари, пише PsyPost.

Як спільний перегляд порно може вплинути на ваші стосунки: цікаве дослідження

Відносини (фото з відкритих джерел)


Якість інтимного життя не турбує і ті пари, в яких ніхто з партнерів не включає порно. Перегляд фільмів для дорослих пов'язаний з незадоволеністю відносинами тільки тоді, коли ними захоплений хтось один. Вчені не вважають результати свого дослідження вичерпними. Вони хочуть підтвердити причинно-наслідковий зв'язок за допомогою експериментів, під час яких пари будуть з різною частотою дивитися порно разом або поодинці.


Нагадаємо, в Сполучених Штатах Америки в ефірі прогнозу погоди випадково показали порно. Про це повідомляє видання Daily Mail. Інцидент стався в американському штаті Вашингтон. Повідомляється, що в прямому ефірі місцевого телеканалу під назвою KREM почав програватися 13-секундний відеоролик порнографічного змісту. У цей момент метеоролог повідомляла про те, що штат очікує кілька днів гарної погоди після холодних вихідних. Провідні ніяк не відреагували на конфузну ситуацію. Після прогнозу погоди, під час випуску новин, представники телеканалу принесли свої вибачення глядачам. Співробітники правоохоронних органів почали розслідування за даним фактом. Відзначається, що інцидент викликав численні дзвінки від жителів міста і округу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини