Головна Новини Дозвілля відносини Як правильно брати у дівчини номер телефону: дієві поради хлопцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно брати у дівчини номер телефону: дієві поради хлопцям

Правильно попросити у дівчини номер телефону - це окреме мистецтво

4 грудня 2020, 12:35 comments1697
Поділіться публікацією:

Навіть в епоху соціальних мереж вкрай важливо вміти брати у вподобаної дівчини її номер телефону. Це продемонструє їй твою зацікавленість і змусить саму задуматися про те, чи варто розвивати відносини з тобою. Тому ми дозволимо собі дати тобі кілька корисних порад, які допоможуть досягти успіху в цьому починанні.

Як правильно брати у дівчини номер телефону: дієві поради хлопцям

ФОТО: bepickuper.blogspot.com

Ти — господар природи!

Будь рішучий, але спокійний. Ніяких "чи можна". Ставиш дівчину перед фактом, що ваше спілкування тобі подобається і ти був би радий його продовжити, тому якщо вона думає так само, нехай диктує свій номер. Можеш для вірності додати: "Я записую".

Приваблива пропозиція

Дуже допоможе пропозиція подивитися разом цікавий фільм, який вона раніше не бачила. Якщо вона погодилася, то дати тобі свій номер телефону вона повинна вже з чисто практичних міркувань — щоб була можливість зв'язатися.

Чесний обмін

Якщо дівчина явно зацікавилася тобою, але побоюється давати тобі свій номер, то може виручити пропозиція обмінятися номерами телефонів, щоб ви були в рівній ситуації.

Статистика — річ уперта

Ніколи не залишай їй свій номер, якщо не взяв її! Статистика не бреше — в такій ситуації дзвонить одна дівчина зі ста.

Ну, мені пора!

Взявши номер телефону, швидко знайди привід ретируватися, щоб подальше спілкування не змусило дівчину пошкодувати про свій вчинок. А потім, приготувавшись належним чином, телефонуй і пропонуй нову зустріч.

Ми дали поради, тепер все у твоїх руках. Впевнені, ти впораєшся. Також видання "Коментарі" розповість про 5 дієвих способів, як розчарувати дівчину в ліжку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини