Головна Новини Дозвілля секс 5 дієвих способів, як розчарувати дівчину в ліжку
commentss НОВИНИ Всі новини

5 дієвих способів, як розчарувати дівчину в ліжку

Не всі речі, які робить чоловік в ліжку - приємні

10 листопада 2020, 05:30 comments6804
Поділіться публікацією:

Інколи деякі речі в сексі для жінок — неприємні та болючі. Але не кожна представниця слабкої статі може зізнатися та розповісти це своєму партнеру. Щоб точно знати, чого не треба робити в ліжку, сайт “Коментарі” зібрав всі претензії в один текст.

5 дієвих способів, як розчарувати дівчину в ліжку

Фото: 365 днів

1. Задавати ритм та міцно тримати за голову

Звичайно, деякі дівчата люблять, коли чоловік залучає силу, але, якщо робити це постійно під час мінету, такі дії набридають. До того ж вашій обраниці може бути боляче та незручно. Тож перепитайте її про це у невимушеній розмові та не перестарайтеся.

2. Мати неприємний запах

 Запах — один з найголовніших пунктів, на який звертає увагу дівчина. І тут не потрібно зайвих коментарів. Тому, якщо ти сумніваєшся в своєму ароматі, виправ ситуацію або перенеси зустріч.

3. Ставити недоречні питання

Звичайно, під час сексу людина знаходиться в стані афекту. Але не варто відключати мозок та задавати необдумані питання, на подобі "А де це у тебе там пісечка?", “Ти вже все?”, “Як почувається твоя мама?”. Якщо в голову лізуть безглузді питання, краще їх не озвучувати.

4. Перестаратися зі слиною

Ти можеш втратити розум від неї, ти можеш хотіти її з’їсти, але не потрібно при цьому використовувати велику кількість слини. Це тільки здається збудливим, насправді приємного тут мало. І найнеприємніше буде, коли вона після цього не повернеться в твоє ліжко.

5. Не дбати про її оргазм

Поговори заздалегідь, що їй подобається в ліжку. Якщо часу на розмови мало, можеш запитувати в процесі, чи подобається їй те, що ти зараз робиш. Пам’ятай, цю партію мають виграти двоє, інакше — обидва її програють. Будь уважним до деталей.

 Якщо ви запам'ятаєте ці пункти та не виконуватимете під час сексу, то звання уважного та вмілого коханця належатиме саме вам.

Також сайт “Коментарі” нагадує про 5 речей, які не можна робити перед сексом.

 

 

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини