Головна Новини Дозвілля відносини Як перемогти суперниць, якщо зустріла «свого» чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Як перемогти суперниць, якщо зустріла «свого» чоловіка

Багатьом жінкам доводиться змагатися за чоловіка

3 вересня 2020, 18:25
Поділіться публікацією:

Якщо ви зустріли гідного чоловіка, з яким хочете побудувати стосунки, але на його серце претендує одна або кілька дівчат, не варто впадати у відчай і здаватися. Love-коуч Юлія Ланська розповіла виданню Wday, як в таких випадках діяти.

Як перемогти суперниць, якщо зустріла «свого» чоловіка

Акцент на собі, а не на іншій дівчині. Не розмовляйте з чоловіком про інших дівчат і не виділяйте їх, нехай вся його увага буде зосереджена тільки на вас. Покажіть свої хороші якості, привабливість і тоді він не буде дивитися по сторонах.

Не підлаштовуйтесь під "хотілки" чоловіка. Багато дівчат, щоб зацікавити чоловіка, намагаються грати чужі ролі. Наприклад, якщо ви помітили, що чоловік звернув увагу на одяг або зовнішність іншої дівчини, не варто її копіювати та наслідувати її. Цінуйте свою індивідуальність і стиль — це робить вас особливою і привабливою.

Не будьте легкою здобиччю. Не забувайте, що чоловіки за своєю натурою завойовники. Не будьте для нього відкритою книгою, пограйте з ним, додайте таємничості та загадки, щоб він трохи пополював.

Не будьте весь час зручною. Так, чоловікам подобається, коли про них піклуються, люблять, підтримують, поступаються у всьому. Але роль зручної дівчини рано чи пізно набридає, чоловік розслабляється і втрачає інтерес. Так що цінуєте себе і періодично нагадуйте йому про свої бажання та вподобання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як допомогти чоловікові почати більше заробляти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини