Головна Новини Дозвілля відносини Як допомогти чоловікові почати більше заробляти
commentss НОВИНИ Всі новини

Як допомогти чоловікові почати більше заробляти

Дружини дуже часто хочуть, щоб чоловік заробляв більше

3 вересня 2020, 14:15 comments1155
Поділіться публікацією:

Багато жінок хочуть, щоб їх чоловік був успішним, мав стабільний і високий дохід. Але вони не знають, як правильно мотивувати його на нові звершення. Консультант по стосунках Ольга Крайнова виданню Wday розповіла, як повинна діяти жінка, щоб допомогти чоловікові більше заробляти.

Як допомогти чоловікові почати більше заробляти

LightFieldStudios | Getty Images/iStockphoto

Прекрасна муза

Фахівець відзначає, що надихнути чоловіка на підкорення нових вершин жінка може за допомогою звичайної подяки. Необхідно регулярно говорити партнеру "спасибі" за те, що він ходить на роботу, щоб прогодувати сім'ю. Багато жінок приймають це як даність, не звертаючи уваги на такі дрібниці, кажучи, що вони в замін готують і перуть. Це неправильний формат спілкування в родині. Дякуйте йому за підтримку, розуміння і хваліть за те, що у нього добре виходить робити.

Віра горами рухає

Вірте в успіх свого чоловіка і "заразіть" його своєю вірою. Підкреслюйте, що дуже скоро у нього відбудуться зміни й що він заслуговує на краще. Ставтеся до нього з повагою і говоріть, що дуже скоро всі побачать, як він розумний (кмітливий, успішний, прозорливий і ін.), І будуть поважати його за розум. Іншими словами, дайте йому вже зараз відчути себе значущою людиною.

Розділяй, але не володарюй

Допомагайте своєму партнеру досягти певної мети. Наприклад, активно беріть участь в його просуванні як професіонала. Пориньте в ту ж сферу, де він хоче домогтися успіху і підтримуйте своїми порадами, рекомендаціями, ідеями.

Терпіння — праця

Якщо хочете, щоб ваш чоловік розвивався і підіймався кар'єрними сходами — не перешкоджайте цьому. Щоб досягти високої посади, йому доведеться багато працювати й часто, наприклад, бувати у відрядженнях, так що поставтеся до цього з розумінням.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому заробляння грошей не повинно бути головною метою в житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини