Головна Новини Дозвілля відносини Як наше тіло може видати симпатію до іншої людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Як наше тіло може видати симпатію до іншої людини

У дослідженні взяли участь 142 добровольці, яких запрошували парами до спеціально облаштованої кабінки з перегородкою посередині.

19 листопада 2021, 03:05
Поділіться публікацією:

Дослідники виявили, що взаємний потяг один до одного може видати пульс і потіючі долоні. Також може спостерігатись синхронізація серцевого ритму. Для того, щоб з'ясувати, що відбувається з парою, що відчуває симпатію, фахівці провели серію експериментів, пише healthline. Головним чином, вчених цікавили фізично неконтрольовані реакції організму, які не можна симітувати, на відміну, наприклад, від посмішки чи жестів.

Як наше тіло може видати симпатію до іншої людини

Серцева прихильність - фото з відкритих джерел

У дослідженні взяли участь 142 добровольці, яких запрошували парами до спеціально облаштованої кабінки з перегородкою посередині. Декілька разів забирали перегородку, і випробувані могли поспілкуватися протягом невеликого часового інтервалу. Щоразу після цього кожен доброволець мав оцінити, наскільки сподобався йому співрозмовник. Рухи очей, пульс та інші властивості відстежувалися спеціальними датчиками. Вчені відзначили, що у людей, що сподобалися один одному, потіли долоні і спостерігалася синхронізація серцевого ритму. Навіть якщо серцебиття збільшувалося або сповільнювалося під час спілкування.

Нагадаємо, рано чи пізно в кожній парі може початися криза, коли партнери розуміють, що їм стало важко взаємодіяти один з одним. У таких ситуаціях важливо розібратися в причинах, що дали "тріщину" у відносинах. Психологи кажуть, що найчастіше виною стають наші повсякденні звички.

Не треба прагнути переробити свою другу половинку, тому що це не приведе ні до чого доброго. Потрібно прийняти недосконалість свого партнера, адже саме таким він вас залучив. Якщо його якісь недоліки не збентежили вас тоді, значить, з ними цілком можна змиритися. Спробуйте змінити своє ставлення до цих "слабкості" партнера, можливо, в чомусь ви знайдете їх милими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини