Головна Новини Дозвілля відносини Viber і Mamba дізналися, що дратує і що подобається чоловікам і жінкам на сайтах знайомств
commentss НОВИНИ Всі новини

Viber і Mamba дізналися, що дратує і що подобається чоловікам і жінкам на сайтах знайомств

Збіг інтересів і почуття гумору завжди йдуть на першому місці

28 жовтня 2020, 14:58
Поділіться публікацією:

Месенджер Viber і майданчик для онлайн-знайомств Mamba об'єднали зусилля, щоб з'ясувати, що найбільше подобається чоловікам і жінкам під час знайомства в Інтернеті. Дані дослідження опублікував журнал MAXIM на своєму офіційному сайті.

Viber і Mamba дізналися, що дратує і що подобається чоловікам і жінкам на сайтах знайомств

В опитуванні взяли участь більше 15 000 тисяч хлопців і дівчат у віці від 18 років.

Згідно з інформацією, в соціальних мережах або на дейтінгових сайтах знайомляться 23% опитаних. 21% шукають любов в колі друзів, 15% — на роботі, а 11% по-старому заводять знайомства на вулиці.

Більше половини респондентів (54%) ходили на побачення з людиною, якого зустріли на інтернет-сервісі знайомств, причому багато залишилися задоволені зустріччю: за словами 48%, зустріч пройшла "нормально", у 20% — "дуже добре". Варіанти "не дуже" і "дуже погано" вибрали відповідно 23% і 9%.

Також жінки склали список того, що їм найбільше не подобається під час спілкування в інтернеті.

На першому місці — незрозумілі і відверто нудні діалоги, де співрозмовник відповідає одним словом (29%). На подив, але словосполучення "киця" і "зая" — не в моді. Більш того, вони дратують 19% дівчат. Також в трійці безграмотність (17%), тупість (16%) і сексистські жарти (11%).

При цьому цінуються збіг інтересів (35%), гарне почуття гумору (26%), прояв щирого інтересу (15%) і хороші манери (13%).

У чоловіків список дещо відрізняється. Найбільше дратує хлопців мовчання і рідкісні відповіді (37%). 30% втрачає інтерес до дівчини, коли вона починає шукати користь зі знайомства і часто запитує про особисті доходи. Скарги і розповіді про колишніх також потрапили в цей список (10 і 8% відповідно).

Привабливою ж листування роблять спільні інтереси (43%), щирий інтерес до співрозмовника (17%) і гарне почуття гумору (15%).

Як раніше повідомляли "Коментарі", дівчина жорстко помстилася чоловіку з Tinder за образи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини