Головна Новини Дозвілля відносини Вчені розповіли, з якими чоловіками жінки відчувають себе максимально щасливими
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, з якими чоловіками жінки відчувають себе максимально щасливими

Жінки, які були привабливіше за своїх чоловіків, відчували себе абсолютно щасливими

12 серпня 2021, 03:30
Поділіться публікацією:

Результати повернули віру в світле майбутнє навіть самим малопривабливим жителям Університету Флориди. З'ясувалося, що ті жінки, які вважали своїх чоловіків більш привабливими, були постійно незадоволені своєю зовнішністю. Вони сиділи на дієтах і гнобили свій організм заняттями фітнесом, щоб відповідати своєму привабливому чоловікові. Ще їх постійно мучив страх, що цей більш привабливий чоловік зустріне когось більш привабливого.

Вчені розповіли, з якими чоловіками жінки відчувають себе максимально щасливими

Відносини (фото з відкритих джерел)

Зате ті жінки, які були привабливіше за своїх чоловіків, відчували себе абсолютно щасливими. Вони не мучили себе спортом і дієтами, а також не турбувалися, що їх малосимпатична людина дасть драла. Тобто щосили насолоджувалися своїми стабільними відносинами і своєю високою самооцінкою.

Тому, коли наступного разу зустрінете на вулиці неймовірну красуню поруч з рядовим чоловіком, не дивуйтеся. Вам ми теж хочемо знайти розкішну жінку, яка буде відчувати себе максимально щасливою поряд з вами.

Нагадаємо, відносини - штука дуже тендітна. Однак часом навіть найміцніший союз можна зруйнувати за допомогою образливих фраз, кинутих ненароком. Психологи розповіли, що не можна говорити коханій людині, якщо хочете зберегти гармонію у відносинах. Ні чоловік, ні жінка не люблять, коли їх порівнюють з кимось, особливо з колишніми коханими. Нехай минуле залишається в минулому. Якщо ви будете регулярно порівнювати свого партнера з іншими людьми, то лише збільшите конфлікти між вами і викличете у нього почуття неповноцінності. "Це твоя вина" Якщо ваш партнер десь помилився, то не варто кожен раз йому про це нагадувати. Краще подумайте разом, як знайти вихід з ситуації, що склалася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини