Головна Новини Дозвілля відносини Вчені розповіли, як на жінок може впливати підвищений рівень тестостерону
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, як на жінок може впливати підвищений рівень тестостерону

У жінок, які коли-небудь практикували одностатеві відносини, рівень тестостерону був вище, ніж у тих, хто віддавав перевагу сексу з чоловіками

14 жовтня 2021, 22:45
Поділіться публікацією:

Британські вчені досліджували зв'язок між рівнем тестостерону та сексуальною поведінкою людей. Вони взяли зразки слини у 1,5 тисячі чоловіків і двох тисяч жінок. Добровольці також заповнили спеціальні анкети.

Вчені розповіли, як на жінок може впливати підвищений рівень тестостерону

Відносини (фото з відкритих джерел)

Як пише Naked Science, учасники дослідження розповіли про регулярність інтимних контактів, про участь в різних сексуальних практиках, кількість статевих партнерів за останні п'ять років і все життя, частоту мастурбацій і досвід використання секс-послуг.

Середній рівень тестостерону у чоловіків — 223,5 пікомоль на літр, у жінок — 37,1. З вибірки виключили добровольців, які приймали гормональні препарати або хворіли.


Результати дослідження


Чоловіки з високим рівнем тестостерону схильні до сексу з різними партнерками і частої мастурбації. Добровольці з низькою концентрацією гормону займалися самозадоволенням понад рок тому.
У жінок зв'язок тестостерону з частотою мастурбації була виражена помітніше. У жінок, які коли-небудь практикували одностатеві відносини, рівень тестостерону був вище, ніж у тих, хто віддавав перевагу сексу з чоловіками. Кореляції між концентрацією гормону і частотою статевих контактів не виявлено.
Немає доказів, що така сексуальна поведінка викликає безпосередньо тестостерон. Але вчені закликали уважніше ставитися до ролі андрогенів в інтимному житті жінок.

Раніше Університет Флоренції з'ясував, що 4:00 спортивних тренувань в тиждень підвищують лібідо жінок, допомагають їм швидше порушуватися і частіше досягати оргазму. При цьому посилене навантаження, навпаки, погіршує сексуальне життя.


Нагадаємо, хороший секс — це не тільки досягнення оргазму, але і фантастичне задоволення твоєї партнерки. Тому потрібно зробити все можливе, щоб це приємне заняття гарантувало незабутній кайф вам обом. На щастя, проведено безліч досліджень і спостережень. Одна з головних їхніх завдань — визначити, що дозволяє досягати оргазму. І на цей раз ми зосередимо свою увагу на кульмінації процесу. Як пише Maxim, є одна безпрограшна стратегія, яка дозволить партнерці досягти оргазму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини