Головна Новини Дозвілля секс Сексолог назвала позицію, в якій жінка гарантовано досягне оргазму
commentss НОВИНИ Всі новини

Сексолог назвала позицію, в якій жінка гарантовано досягне оргазму

Вже проведено безліч досліджень і спостережень

15 вересня 2021, 01:13 comments2119
Поділіться публікацією:

Хороший секс — це не тільки досягнення оргазму, але і фантастичне задоволення твоєї партнерки. Тому потрібно зробити все можливе, щоб це приємне заняття гарантувало незабутній кайф вам обом.

На щастя, проведено безліч досліджень і спостережень. Одне з їх головних завдань — визначити, що дозволяє досягати оргазму. Цього разу ми зосередимо свою увагу на кульмінації процесу. Як пише Maxim, є одна безпрограшна стратегія, яка дозволить партнерці досягти оргазму.

Сексолог назвала позицію, в якій жінка гарантовано досягне оргазму

Стосунки (фото з відкритих джерел)

Сексолог Аннабела Найт в інтерв'ю назвала ефективну позу для жіночого оргазму. Нею виявилася... місіонерська. Так-так, ця банальна місіонерська поза, яка вже багатьом набридла. Але саме вона дозволяє подарувати партнерці максимум задоволення.

"Цю позу часто недооцінюють, називаючи її занадто нудною, — пояснила Аннабела. — Але саме в цій позі відбувається одночасно стимуляція і внутрішня, і зовнішня".

Сексолог назвала позицію, в якій жінка гарантовано досягне оргазму. Іншими словами, у місіонерській позиції ти одночасно отримуєш доступ і до точки G, і клітор партнерки стимулюєш, не вдаючись при цьому до допомоги, наприклад, пальців.

Тому наступного разу при занятті сексом віддай перевагу місіонерській позі. Це однозначно допоможе подарувати їй незабутнє задоволення. Більш того, пам'ятай, що вона особливо цінує зоровий контакт.

Нагадаємо, співучий ректор України, екснардеп, бізнесмен Михайло Поплавський похвалився, що у нього є кохана, з якої він відчуває себе щасливим. 71-річний артист не назвав імені своєї супутниці, але гордо заявив, що вона дуже приваблива. Як інформує видання "Коментарі", своїми одкровеннями Михайло Поплавський поділився в програмі "Новини.LIVE".

Михайло Поплавський зазначив, що серце його зараз зайняте і він вже кілька років живе з тією жінкою, яка зараз в його серці. Артист розповів, що веде здоровий спосіб життя. Також Поплавський поділився порадою для своїх однолітків, як виглядати відмінно і не мати проблем зі здоров'ям. Є, за словами Поплавського, всього п'ять складників гарного самопочуття. Перший складник — це здоровий спосіб життя, другий — це плавання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/

Новини