Головна Новини Дозвілля відносини Вчені розповіли, у яких чоловіках жінки закохуються з легкістю
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, у яких чоловіках жінки закохуються з легкістю

У першому експерименті учасникам показали кілька фотографій людей протилежної статі

30 листопада 2021, 05:14 comments1295
Поділіться публікацією:

Вчені з Університету Буффало (США) провели два дослідження. Все для того, щоб з'ясувати, чи впливають наративні здібності (тобто, простіше кажучи, вміння складно говорити) на привабливість для протилежної статі. У першому експерименті учасникам показали кілька фотографій людей протилежної статі. Одночасно з демонстрацією знімків їм повідомляли інформацію, чи хороша людина в ролі оповідача, звідки вона родом, скільки їй років і чи спагетті любить. Про це повідомляє портал Maxim.

Вчені розповіли, у яких чоловіках жінки закохуються з легкістю

Відносини (фото з відкритих джерел)

Усі фото були умовно поділені на три частини:

"хороший оповідач" (в описі цього використовувалися фрази типу "багатий словниковий запас", "його історії на вечірках завжди користуються популярністю", "завжди вміє розсмішити"),

"звичайний оповідач" (про ораторські здібності окремо не згадувалося),

"поганий оповідача" ("у компаніях часто відмовчується", "іноді йому важко підібрати слова, щоб висловити свою думку").

Після цього учасникам експерименту потрібно було оцінити фотографії з погляду привабливості побачення та сексу, довгострокових стосунків та як друга. В результаті виявилося, що вміння добре розповідати історії робить чоловіка більш привабливим у жіночих очах, коли йдеться про довгострокові стосунки. А ось чоловікам абсолютно байдуже. На їх сприйняття привабливості жінок якість талановитої оповідачки ніяк не позначилася.

Нагадаємо, ніхто не любить робити помилки, особливо в такій відповідальній справі, як відносини. Помилкам, які роблять чоловіки в коханні, завжди легше запобігти, ніж їх виправити. Якщо жінка попросила допомогти у складній ситуації, але чоловік не подбав про неї і не підтримав, довіра до такого чоловіка стрімко зникатиме, запевняють психологи. Адже кожній жінці хочеться спертися на сильне плече чоловіка, пише fazarosta. Невиконані обіцянки У цьому випадку жінка не може покладатися на чоловіка, відчуває, що він може її підвести будь-якої миті. Це викликає тривогу, ніби чекаєш удару в спину кожну секунду. Тривога збирається, виливається у претензії, скандали, істерики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини