Головна Новини Дозвілля відносини Чотири фатальні помилки чоловіків у відносинах
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири фатальні помилки чоловіків у відносинах

Коли жінка ображається, злиться чи ігнорує, часто чоловік вважає за краще втекти, сховати голову в пісок.

17 листопада 2021, 01:30
Поділіться публікацією:

Ніхто не любить робити помилки, особливо в такій відповідальній справі, як стосунки. Помилкам, які роблять чоловіки в коханні, завжди легше запобігти, ніж їх виправити.

Чотири фатальні помилки чоловіків у відносинах

Відносини (фото з відкритих джерел)

Жодної допомоги та підтримки

Якщо жінка попросила допомогти у складній ситуації, але чоловік не подбав про неї і не підтримав, довіра до такого чоловіка стрімко зникатиме, запевняють психологи. Адже кожній жінці хочеться спертися на сильне плече чоловіка, пише fazarosta.

Невиконані обіцянки

У цьому випадку жінка не може покладатися на чоловіка, відчуває, що він може будь-якої миті її підвести. Це викликає тривогу, ніби чекаєш удару в спину кожну секунду. Тривога збирається, виливається у претензії, скандали, істерики.

Постійний песимізм

Щось пішло не так – один раз, двічі, тричі. Чоловік занепадає, у нього пригнічений настрій, можливо, емоційне вигоряння. У своїй жінці він бачить друга, плече, на яке можна спертися. На думку експертів, такий підхід ризикований – у коханні жінка хоче бути щасливою та безтурботною, а можливо, їй самій потрібне чоловіче плече. У правильно побудованих відносинах кожен стійкий сам собою, без сильних залежностей.

Ігнорування образ

Коли жінка ображається, злиться або ігнорує, часто чоловік вважає за краще втекти, сховати голову в пісок, зробити вигляд, що все нормально чи злиться у відповідь. Але все це лише посилює проблему.

Нагадаємо, щоб відносини залишалися міцними і продовжували бути джерелом радості, обидва партнери повинні вкладатися і підтримувати свій "вогник". Коуч Белла Ганді розповіла, за допомогою якихось простих дій можна покращити відносини. Для того щоб порадувати свою другу половинку і нагадати їй про своє кохання багато зусиль і часу не треба. Іноді достатньо лише 60 секунд. — Підійдіть до свого партнера, обійміть його та утримуйте протягом хвилини. Обійми зміцнює емоційну прихильність між партнерами та сприяють виробленню окситоцину (гормону радості). Відчуття тепла і радості буде з вами протягом усього дня, ніби ви загорнуті в теплу та м'яку пухову ковдру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини