Головна Новини Дозвілля психологія Вчені назвали найпривабливіший людський жест
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені назвали найпривабливіший людський жест

На думку японських вчених - це кивок головою

29 вересня 2020, 00:19 comments1335
Поділіться публікацією:

Вчені з'ясували, що кивок головою робить людину більш ніж на 30% привабливішим. Про це свідчать дані дослідження вчених Університету Хоккайдо спільно з науковими фахівцями з Університету Ямагата.

Вчені назвали найпривабливіший людський жест

Крім того, як відзначають автори роботи, кивок головою робить людину ще на 40% більше відкритим до подальшого спілкування і знайомству.

Експеримент відбувався наступним чином. Всім чоловікам старше 18 років показували ролики в режимі 3D, на яких жінки по черзі кивали головою, тримали поставу рівно і повертали голову в різні боки. Учасники могли оцінити привабливість за шкалою від нуля до 100 балів. Потім такі ж дослідження проводили і для жінок.

Як показали результати, навіть не дивлячись на зовнішність, ті "моделі", які кивали головою вперед виявилися на 30% привабливішим.

Раніше "Коментарі" повідомляли про шість жестах, які притаманні жінкам альфа-самцям.

Дізнатися альфа-жінку можна по її прагненню завжди і в усьому бути першою. Вона не чекає ні чиєї допомоги і всього добивається сама, іноді здійснюючи "нежіночі" вчинки. Вона ніколи не підвищить голос, адже її і так все слухають.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини